Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Nuo naujojo LNK sezono gyvenimą tvarkys „Asistentai“

Nuo naujojo LNK sezono gyvenimą tvarkys „Asistentai“
Ne viena žinoma šeima dėl pašėlusio gyvenimo ritmo ir įtempto darbų grafiko nebespėja tvarkyti žemiškųjų rūpesčių. Neapkirptas šuo, nepersodintos gėlės, nepakabintas veidrodis, nenudažyta siena ir dar tūkstantis kitų, dar didesnių, buitinių problemų. Nuo naujojo sezono LNK siūlys tris asistentus, kurie per vieną dieną turėtų pakeisti žmonių gyvenimus. „Asistentai“ - tai lengvas ir šmaikštus dokumentinis realybės projektas, leisiantis iš arti stebėti laidos dalyvių kasdienę buitį ir privatų gyvenimą.

Laida prasideda, kai į pagalbą šeimai vienai dienai atvyksta trys asistentai. Jie įžengia į herojų namus, įvertina aplinką, išklauso pageidavimų, sudaro užduočių sąrašą ir imasi veiklos.

Pirmasis asistentas, gyvenimo būdo žinovas, išvyksta kartu su laidos herojais. Filmuojama herojų jų gyvenimo kasdienybę - darbas, derybos, asmeniniai ir dalykiniai pokalbiai, poilsis, valgymas, vairavimas, apsipirkimas.

Antrasis asistentas, išmoningas estetas, lieka kovoti namų fronte, spręsdama buitines užduotis ir tuo pačiu subtiliai „pasmalsaudamas“ apie herojų kasdienę aplinką - ką skaito, su kuo valgo, iš ko geria, ką mėgsta ir ko nekenčia laidos herojus.

Trečiasis asistentas, netipiškas gurmanas, užsidaro virtuvėje. Jo misija - išgelbėti herojų šeimą nuo stovėjimo prie puodų, stengiantis naudoti tik tai ką randa namuose. O gal nieko neranda... Virtuvinės dalies kulminacija – šefo patiekalas.

Verdantys darbai, tirpstantis laikas, karštas bendravimas, smulkios nesėkmės ir netikėtos išeitys. Pagaliau finalas- viskas atlikta ir visi asistentai susėda pokalbiui apie nepaprastą dieną. Aptariama tai, kas liko nepastebėta. Grįžta šeimininkai švęsti naujo gyvenimo pradžios.

„Kiekvienas, stebėdamas laidos dalyvių gyvenimą, kasdienybę ir buitį pamatys ir jam tinkamų bei naudingų dalykų. Asistentai negailės patarimų, receptų. Dažnai laidos herojais taps ir žinomų žmonių šeimos – ne šventieji juk lipdo puodus, o ir žvaigždžių buities rūpesčius galima išspręsti“, - LNK pranešime spaudai sako laidos prodiuserė Ugnė Siparienė.

Nuo naujojo LNK sezono trys įspūdingi asistentai pasirengę per vieną dieną pakeisti gyvenimą iš esmės: vienas padarys perversmą virtuvėje, antras – originaliai pakeis aplinką, o trečias – pats svarbiausias – išmokys gyventi be problemų.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.