Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Lietuvos talentų“ kūrėjai idėjų vyksta semtis į Vokietiją

„Lietuvos talentų“ kūrėjai idėjų vyksta semtis į Vokietiją
„Lietuvos talentai“ kibo į pasiruošimo darbus – patirties nusprendė pasisemti iš sėkmingai šou kuriančių Vokietijos prodiuserių. Rugpjūčio 7-ąją lietuviškąją versiją kurianti grupė aiškinsis visas šios laidos formato subtilybes, susipažins su „Got Talent“ kūrimu ir dalyvaus pasaulinio lygio konferencijoje, praneša TV3.

„Kaip ir kiti pasaulio gamintojai, taip ir Lietuvos atstovai yra kviečiami atvykti į seminarą, kuriame bus aptartos viso projekto kūrimo subtilybės, duoti nurodymai ir surengta ekskursija po vokiečių talentų šou užkulisius. Taip pat susipažinsime su komisijos nariais ir jos pirmininku populiariuoju Dieteriu Bohlenu, visiems pažįstamu „Modern Talking“ grupės nariu“, – pasakoja „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Į Lietuvą šį šou atgabenantys kūrėjai jau dabar vykdo visus reikalavimus ir ieško specialios vietos, kurioje TV3 žiūrovai išvys savo talentus.

„Kartu su formatu yra įsigyjamas ne tik laidos pavadinimas ir struktūra, bet ir scena turi būti paruošta taip, kaip atrodo visose šalyse vykstant šou. Juk žmonės į sceną lips tam, kad parodytų, ką jie moka geriausiai. Šiuo metu pagal pateiktus reikalavimus ieškome jaukios ir didingos scenos“, – apie pasiruošimo darbus pasakoja Saulius.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.