Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Jagelavičiūtė atsiduos devynių vyrų teismui

Jagelavičiūtė atsiduos devynių vyrų teismui
Artėjant rudeniui televizijos ruošiasi naujojo sezono pradžiai ir kaip įmanydamos stengiasi pateikti žiūrovams kuo pikantiškesnių projektų, laidų. TV3 televizijos eteryje startuosianti laida „Rožių kerai“ ne tik žiūrovams pateiks pikantiškų intrigų, bet ir bandys atsakyti į klausimą, ko iš moterų nori vyrai.

Laidoje susitiks devyni žinomi vyrai, kurie po diskusijų įvairiomis temomis vertins laidoje dalyvaujančias žymias moteris. Televizijos užkulisiuose sklando gandai, kad viena iš kerinčių rožių pretenduoja tapti buvusi televizijos laidų vedėja ir stilistė – Agnė Jagelavičiūtė.

Paklausta apie dalyvavimą projekte, A. Jagelavičiūtė sakė: „Dalyvauti sutikau ne iškarto, ilgai bendravau su projekto kūrėjais. Jau anksčiau yra tekę bendrauti su režisiere Rasa Micachiene, tad pasitikiu šiuo žmogumi ir sutikau nusifilmuoti jos kuriamoje laidoje“.

Vienas iš laidos kūrėjų sumanymų yra tai, kad devyni žinomi vyrai vertins laidos dalyves moteris. Į klausimą, kokias savo būdo savybes laiko pranašumais, A. Jagelavičiūtė atsakė: „Niekada neakcentuoju nei savo stipriausių, nei silpniausių savybių. Esu įvairių savybių rinkinys, ir kas vienam gali pasirodyti trūkumas, kitam bus privalumas.“

Kalbėdama apie lietuvius vyrus pašnekovė sakė: „Šaunūs tie mūsų vyrai. Negalėčiau pasakyti, kad kitur gražesni vyrai ar geresnis oras“.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.