Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šeštadienį tiesioginiame eteryje išaiškės Mios ir N.Zvonkės dvikovos nugalėtoja

   Šeštadienį tiesioginiame eteryje išaiškės Mios ir N.Zvonkės dvikovos nugalėtoja
Šį šeštadienį, rugpjūčio 15 dieną, 19 val. TV3 žiūrovų lauks tiesioginis žvaigždžių karų ringas. Visą vasarą dainomis ir aštriais žodžiais kovojusios amžinos priešininkės Mia ir Natalija Zvonkė pagaliau susitiks vienoje scenoje. Ir atlikėjų, ir jų gerbėjų tą vakarą lauks dešimtys neįprastų duetų, dešimtys žvaigždžių ir net pačias merginas stebinsiančios staigmenos.

Tiesioginiame finale paaiškės, kuri scenos blondinė galės eiti aukštai iškėlusi galvą, o kuriai teks iš gailesčio graužti nagus. Beje, tik finaliniame koncerte bus atskleista ir tikroji Mios bei Natalijos pykčio priežastis, į sceną bus atvestas kaltininkas ir paskelbtas verdiktas.

„Scenos blondinių ringas – tai, ko Lietuvoje dar nebuvo. Nuo birželio 1 dienos TV3 žiūrovai atkakliai rinko dainas, kurios ir nuskambės visą šou vainikuosiančiame koncerte. Jau dabar aišku, kad vien balsavimais išspręsti konflikto nepavyks – kol rezultatas yra lygus, 3:3, merginoms teks paprakaituoti ir visą savo žavesį padovanoti tiek susirinkusiems nemokame koncerte Vilniuje, Lietuvos vaikų ir jaunimo centro salėje, tiek žiūrovams prie TV3 ekranų, nes kaip tik jie balsuodami trumposiomis žinutėmis ir nustatys „Žvaigždžių karų“ nugalėtoją“, – sako projekto vadovė Violeta Karaliūnaitė.

Pasak TV3 pranešimo spaudai, Mios ir Natalijos Zvonkės gerbėjai rugpjūčio 15-osios vakarą išgirs visą vasarą rinktas mėgstamiausias dainas – pamatys Mios pasirodymą su kariūnų choru, taip pat ji atliks dainą su „Sadūnais“, o Natalija dainuos su Simonu Donskovu, grupe „Naktinė pufaika“ ir kitais atlikėjais.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.