Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Prie projekto „Šok su manimi“ žvaigždžių prisijungė grupės „N.E.O.“ narys

Prie projekto „Šok su manimi“ žvaigždžių prisijungė grupės „N.E.O.“ narys
Marius Kiltinavičius geriau yra pažįstamas kaip grupės „N.E.O“ narys, šiek tiek kaip „Tornado“ krepšinio mokyklos treneris ir dar visai niekam nežinomas kaip naujojo TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvis. Kaip ir jo būsimi konkurentai, Marius po truputį savo vasarą paaukojo pirmai pažinčiai su pramoginiais šokiais. Pradėjęs nuo treniruočių Kaune, vėliau jis šokių mokytojų Violetos ir Rolando Burneikių buvo „ištremtas“ į šokių stovyklą.

„Gyvendamas tarp profesionalių šokėjų turėjau priimti jų diktuojamas taisykles. Šokdavau net po aštuonias valandas per dieną. Reikėjo anksti keltis bėgioti. O aš esu užkietėjęs miegalius, tai dažniausiai pramiegodavau. Už tokį prasižengimą treneris man rašydavo minusus, o tai reiškė nuobaudą, už kurią turėdavau dar papildomai šokti“, – su šypsena pasakoja Marius.

Atlikėjui repetuoti „Šok su manimi“ projektui padeda klubo „Tvistas“ šokėja Eglė Straleckaitė. Mažutė šviesiaplaukė mergina prisipažįsta, kad Marių jai dažnai reikia drausminti, rašoma TV3 pranešime spaudai.

„Jį reikia laikyti už trumpų vadelių. Jei užvedi jo varikliuką, – jis dirba dirba, bet jei jau išleidi jį trumpoms atostogoms ar koncertiniam turui, tai vėl sugrąžinti į salę dažniausiai būna sunku. Juokingiausia, kad jis vis dar neskiria lotynų Amerikos šokių nuo klasikinių. Kai pasakau kokį šokį dabar repetuosime, tai jis klausia: „Tai su kokiais batais šokti?“ Mat lotynų Amerikos šokiams skirti batai matinės odos ir ant paaukštinto kulno, o klasikinių šokių – lakiniai. Taigi šiuos šokius Marius skiria pagal tai, su kokiais batais juos reikia šokti“, – juokiasi Eglė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.