Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

J.Jurkutė debiutuos televizijoje kaip laidos vedėja

J.Jurkutė debiutuos televizijoje kaip laidos vedėja
Netrukus startuosiančiame TV3 televizijos šokių projekte „Šok su manimi“ žiūrovai išvys ir tituluotą gražuolę Jurgitą Jurkutę. Tiesa, mergina nežada savo jėgų išbandyti šokių aikštelėje. Ji tapo naujojo projekto „Šok su manimi“ vedėja. Antradienį susisiekus su mergina, ši žadėjo pasikalbėti telefonu po valandos, tačiau jau antra diena, kai J. Jurkutės mobiliajame įjungtas balso paštas. Projekto prodiuseris Justinas Milušauskas DELFI patikino, kad merginą tikrai netrukus išvysime TV eteryje.

„Ji yra vedėja“, - lakoniškai į DELFI klausimą apie J. Jurkutę atsakė TV prodiuseris.

„Yra trys motyvai, dėl ko sutikau. Pirmiausia, visą gyvenimą esu neabejinga šokiams [...], antras motyvas - išbandyti laidos vedėjos amplua. Tiesioginis eteris man nėra naujiena, nes vedžiau „Išsipildymo akciją“. Didžiausias iššūkis - dirbti poroje su aktoriumi, laidų vedėju Vytautu Šapranausku. Tai - talentingas žmogus, o iš tokių galima daug išmokti. Paskutinė priežastis, kodėl sutikau eiti į projektą, - tiko darbo laikas. Mokslai man yra svarbiausia“, - „Žmonėms“ sakė Jurgita Jurkutė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.