Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naująjį sezoną LNK televizijoje R.Valeikis dirbs asistentu

Naująjį sezoną LNK televizijoje R.Valeikis dirbs asistentu
Lengvai bendraujantis ir turintis ką pasakyti visais klausimais Rimas Valeikis naujojo sezono LNK laidoje „Asistentai“ išmokys kiekvieną gyventi be problemų, žvelgti į pasaulį pro rožinius akinius. „Iš visų jėgų stengiuosi būti eteryje , – kvatojasi Rimas Valeikis, - todėl, kad esu narcizas, todėl, kad vaikystėje patyriau dėmesio stoką ir dar dėl daugybės panašių priežasčių“.

Kaip ten bebūtų, Rimas moka mėgautis tuo, ką veikia ir veikia lengvai.

„Nesugebate prisipažinti meilėje? Nežinote ką apsirengti vakarėliui? Norite nustebinti savo antrąją pusę, bet nežinote kaip? Rimas Valeikis prisipažins, aprengs ir nustebins“, - LNK pranešime spaudai žada laidos prodiuserė Ugnė Siparienė.

Gal manote, jog jūsų gyvenimas visiškai sustyguotas ir nieko keisti nenorėtumėte? „ Nuobodu“, - pasakys asistentas ir kartu su kitais dviem laidos vedėjais apvers pasaulį aukštyn kojomis.

„Stebėsitės jų išmone ir žavėsitės patarimais, o jei pavyks tapti laidos herojais - įrašą saugosite savo palikuonims, kaip įrodymą, jog rožiniai akiniai jums tinka“, - sako Ugnė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.