Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Mia ir Zvonkė – draugės amžinai

Mia ir Zvonkė – draugės amžinai
Šeštadienio vakarą vykusio TV3 televizijos projekto „Žvaigždžių karai“ finalas, vykęs sostinėje esančiame Lietuvos vaikų ir jaunimo centre, sulaukė tiek tarpusavy besirungiančių atlikėjų Natalijos Zvonkės ir Mios gerbėjų, kad dalis, panorusių išvysti savo favoritės kovą gyvai, taip ir liko už durų.

Vakaro pradžioje žiūrovams pasirodė du tikrų tikriausi boksininkai, kurių peštynes išskyręs vakaro vedėjas Vitalijus Cololo iškilmingai paskelbė metų dvikova pramintų varžytuvių pradžią.

Sausakimšoje salėje, kur tarp žiūrovų sėdėjo daugiausiai mokyklinio amžiaus atlikėjų gerbėjai, vis netilo kuždesiai, kas laimės bei abiejų pusių palaikymo komandos į finalą atėjo „apsiginklavusios“ mylimas atlikėjas palaikančiais plakatais. Žiūrovai vis skandavo savo favoričių vardus, o vakaro vedėjas vis kurstė intrigas apie dvikovos dalyves ir provokuojančiai klausinėjo, kas bus nugalėtoja.

Projekto organizatoriai nepamiršo pakviesti ir netiesioginio skandalingos istorijos kaltininko – atlikėjo Stano, per kurio vestuvių vakarėlį ir įvyko konfliktas tarp aštriais nagais „ginkluotų“ merginų. Stano scenoje juokavo, jog N. Zvonkė ir Mia pradėjo „sėkmingą muštynių vakarėliuose verslą“ ir yra gerai iš to uždirbančios savo amato profesionalės.

Vakaro metu atlikėjos sudainavo žiūrovams pačias geriausias savo dainas ir nepamiršo pasikvieti svečių: scenoje pasirodė merginų grupė „69 danguje“, atlikėjai Stano ir Deividas Zvonkus bei debiutuojanti mergaičių grupė „Naujosios mokinukės“.

Kaip ir buvo žadėta, proga „susikauti“ scenoje gavo ir Mios bei N. Zvonkės gerbėjai: Ievos ir Vainiaus duetas palaikė Mią, o Džiulijeta ir Laura – N. Zvonkę.

Tiesioginės transliacijos metu televizijos žiūrovai taip pat galėjo išsakyti savo nuomonę siųsdami trumpasiąs žinutės ir taip palaikyti savo mylimą atlikėją, o lėšos, surinktos balsavimo metu, bus skirtos tuberkulioze sergantiems vaikams.

Nors žiūrovai tikėjosi stulbinančios vakaro atomazgos, kovos, galima sakyti, nelaimėjo niekas, nes paskutinė vakaro daina vadinosi „Draugės amžinai“, tą patį sakė ir atlikėjos, dėkodamos jas palaikiusiems gerbėjams.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.