Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Perminaitė bijo aštrių klausimų apie lovą

Perminaitė bijo aštrių klausimų apie lovą
Jau visai netrukus TV3 žiūrovai bus pakviesti į karštą diskusiją, kurioje sieks išsiaiškinti idealiausią moterį. Devynių vyrų komisija vertins tiek pat intriguojančios laidos dalyvių. „Rožių kerai“ žavės elegancija, netikėtomis diskusijomis ir žaismingumu. Prie kerinčio moterų devyneto prisijungia ir dainininkė Viktorija Perminaitė. Žavi atlikėja, kaip ir kitos būsimos laidos dalyvės tiki, kad žinomos Lietuvos moterys nuo šiol pakeis TV3 žiūrovų apie jas susidariusią nuomonę.

„Šioje laidoje atsiskleis visos dalyvės. Žiūrovai pamatys jas tokias, kokios jos yra iš tiesų. Bus įdomu, kai laidos metu paaiškės, kad anksčiau susidaryta nuomonė visai neatspindi tikrosios asmenybės. „Rožių keruose“ dalyvaujančios žinomos moterys gali būti visai kitos, nei visiems atrodo. Aš manau, kad taip ir bus“, – sako Viktorija.

Mergina ilgai nedvejojo, ar dalyvauti laidoje, nes kritika populiariai atlikėjai nebaisi.

„Aš pati iš tų, kurios visuomet sako tiesą žmonėms į akis. Žinoma, kenčiu dėl to, bet kiti šią mano savybę net ir pagiria. Jeigu manęs paklausia nuomonės, aš jos neslepiu ir nebandau įsiteikti. Tik nesmagu, kad kiti dėl to pyksta. Aš pati kritikos nebijau. Jei pasitikiu savim ir savo veiksmais, kažkieno nuomonė manęs neįžeidžia, bet jei jaučiuosi nelabai tvirtai, tai po netinkamos replikos galiu ir sunerimti. Labiausiai „Rožių keruose“ baiminuosi dėl asmeninių klausimų. Viskas, kas yra susiję su miegamojo klausimais, man yra tabu“, – prisipažįsta Vika.

Naujas intriguojantis, elegantiškas, žaismingas diskusijų šou „Rožių kerai“ – naujame TV3 sezone!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.