Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Redita Dominaitytė televizijos eteryje taps savo nuomonę turinčia namų fėja

Redita Dominaitytė televizijos eteryje taps savo nuomonę turinčia namų fėja
Raudonplaukė Redita Dominaitytė - iš tų moterų, kurios ilgam palieka įspūdį. Garbanota ševeliūra, be abejo, jos skiriamasis ženklas. Be to, ji aikštinga, kaprizinga, o kai reikia - švelni bei nuolanki. Ji daugelio pamėgta laidų vedėja bei aktorė. Bet tai dar ne viskas. Ar daug kas žino, kad Redita – puiki stilistė, gerai išmananti gero interjero subtilybes, bei sugebanti nesudėtingomis priemonėmis namų erdvę paversti jaukia, konkrečiam žmogui tinkama aplinka?

Naujoje LNK laidoje „Asistentai“ Reditai teko būtent toks vaidmuo – savo nuomonę turinčios namų fėjos. Todėl nenustebkite, jei smulkutė vedėja staiga pavirs griežta furija, kuri pasakys, kad Jūsų namai klaikūs ir jai dabar skubiai reikia grąžto, kalto, cemento ar panašių visai nemoteriškų dalykų. Jei neturite – jokia bėda. Reditos užduotis – tokius dalykus pačiai surasti ir Jums bei visiems žiūrovams parodyti, kaip klaikius namus paversti šedevru. Arba gražius namus dar gražesniais. Arba sukurti namuose šventę.

Nors vedėja teigia, kad priskretusių namų kampų ir voratinklių ji nenori valyti, bet žiūrovams bus smagu pažiūrėti, kaip raukydama nosį ir cypdama iš baimės ji vaikosi po namus iš kaimynų atslinkusį tarakoną. Juk svarbiausia – kad grįžęs namo laidos herojus nustebtų pamatęs rezultatą, o diena su LNK „Asistentais“ paliktų neišdildomą įspūdį.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.