Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Auksinis“ šefas Linas mokys ne tik gaminti, bet ir parduoti

„Auksinis“ šefas Linas mokys ne tik gaminti, bet ir parduoti
Jau visai netrukus naujame TV3 sezone būsimus dalyvius raginsiantis ne tik gaminti, bet ir „Iki“ parduotuvėse pardavinėti iškeptus gardėsius „auksinis“ šefas Linas žino, kas yra sunkūs laikai. Prieš kelerius metus jis pats Vilniaus restoranuose niekaip negalėjo rasti darbo.

„Buvo tokie sunkūs laikai, kad, nesusiradęs veiklos čia, kaip ir daugelis tautiečių, nusprendžiau išvažiuoti į Airiją. Tačiau tėvynės ilgesys nugalėjo – grįžau. Įsidarbinau delikatesų krautuvėlėje „Le Chef Gourmet“. Ten įvairius sumuštinius, užkandžius, skanėstus ne tik pats gamindavau, bet ir pardavinėjau. Pirmasis mano pagamintas parduotuvėje patiekalas – duona su riešutais, kurios šimtas gramų kainuodavo pusantro lito. Duona buvo nepigi, tačiau labai populiari, apie ją žinojo visas Vilniaus senamiestis“, – prisiminimais dalijasi netrukus su TV3 žiūrovais pasisveikinsiantis Linas.

Kadangi „auksinis“ šefas puikiai žino, kaip nuo nulio reikia sukurti ir parduoti savo produktą, naujoje TV3 laidoje „Susitikime virtuvėje“ jis patars ir mokys ne tik kaip gaminti, bet ir kaip valgį patrauklų finansiškai padaryti.

Vis labiau artėjant rugpjūčio 24-ajai ir naujam TV3 sezonui, Linui knieti sužinoti, ką sugeba pagaminti paprasti Lietuvos žmonės ir kaip jiems seksis tą valgį parduoti.

„Gal tai bus koks patiekalas iš mano siūlomų receptų? Aš visuomet siūlau eksperimentuoti ir nebijoti gaminti net paties paprasčiausio maisto. Išradingai pagamintas sumuštinis ar su meile iškepti sausainiai gali tapti pačiu populiariausiu savaitės patiekalu. Be to, visas pelnas nuo parduotų per savaitę patiekalų ar produktų atiteks dalyviui.

Jūsų kulinarijos gardėsiai pateikti parduotuvių lentynose – kartu su TV3 laidos „Susitikime virtuvėje“ vedėjo Lino Samėno pagalba gali tapti tikrove!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.