Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Žymių moterų stiliui kritikos nepagailėjusi A.Jagelavičiūtė: jei būčiau vyras, kabinčiau Riaubiškytę

Žymių moterų stiliui kritikos nepagailėjusi A.Jagelavičiūtė: jei būčiau vyras, kabinčiau Riaubiškytę
Antradienio vakarą vykęs naujojo TV3 projekto „Rožių kerai“ filmavimas nepašykštėjo netikėtumų susirinkusiems stebėti laidos filmavimo bei paties projekto dalyviams. Dar iki prasidedant laidos filmavimams kai kurios „Rožių kerų“ dalyvės DELFI aiškino, kad viena pagrindinių priežasčių, dėl kurios sutiko dalyvauti laidoje, buvo ta, jog nereikės vienai kitos drabstyti purvais. Panašu, kad daugeliui ši iliuzija sprogo it muilo burbulas po to, kai stilistė Agnė Jagelavičiūtė prieš TV kameras įvertino kolegių aprangos stilių. Pirmadienio vakarą draugiškai plepėjusios ir sodinusios rožes Žemaitės skvere damos nė neįtarė, kas jų laukė antradienio vakarą.

Panašu, kad dar praeitą savaitę DELFI pasakojusi ketinanti atsiskleisti A. Jagelavičiūtė pranoko net gudriausių žiniasklaidos atstovų prognozes. Žadėjusi „Rožių keruose“ parodyti save iš naujo Agnė savo vertinimais privertė aiktelėti ne tik savo koleges, projekto dalyves, bet ir filmavimo susirinkusius stebėti žurnalistus.

Vienoje pirmųjų „Rožių kerų“ laidų žiūrovai turės galimybė stebėti, kaip dalyvės vertins viena kitos aprangos stilių. Kiekviena moteris sudarė lentelę, kurioje kiekvienai savo kolegei skyrė tam tikrą vietą. Prieš TV kameras moterys turėjo savo vertinimą pagrįsti. Štai čia ir prasidėjo...

Pirmoji kolegių stilių stojo vertinti A. Jagelavičiūtė. Agnė Vilniaus dailės akadamijoje įgijo drabužių dizaino specialybę. Bene daugiausiai kritikos strėlių kliuvo dainininkei Viktorijai Perminaitei, kurios stiliaus Agnė sakė neturėjusi progos pamatyti.

„Vienintelis jos stilius, kurį esu mačiusi, yra grupės „Mango“ stilius. Jis man buvo absoliučiai nepriimtinas. Pačios Viktorijos stiliaus aš neturėjau progos pamatyti“, - A. Jagelavičiūtė išrėžė V. Perminaitei.

Laidos vedėjo Leonardo Pobedonoscevo paprašyta Viktorija atsistojo. Mergina vilkėjo rudos spalvos suknelę, buvo persijuosusi skaisčiai raudonu diržu. „Ar tai yra „Mango“ stilius?“, Agnės paklausė Leo, o ši atsakė: „Tai yra paprasta suknelė, jokio stiliaus. Tai yra graži mergina, bet tai nėra stiliaus“, - kalbėjo A. Jagelavičiūtė ir pridūrė, kad jai nepatinka ir raudonasis Viktorijos diržas.

Atrodo, Vikai tokie A. Jagelavičiūtės vertinimai nebuvo malonūs, susidarė įspūdis, kad ji sutriko, tačiau susikaupusi rado ką atsakyti.

„Iš tiesu nelabai daug dėmesio skiriu savo aprangai ir tai yra tiesa. Šiokį tokį skonį turiu, rengiuosi įvairiai. Nepasakyčiau, kad tai yra kažkas ypatingo“, - it žemes pardavusi kalbėjo Vika.

Panašių „komplimentų“ teko išgirsti ne vienai. E. Mickevičienei taip pat teko ne itin patiko Agnės vertinimai. Agnė pareiškė, kad moters stilius jai yra nepriimtinas.

Dažniausiai drąsiai mintis prieš TV kameras reiškianti Eglė Mickevičienė į replikas atsakė drebančiu balsu. Susidarė įspūdis, kad vizualinės transformacijos artiste ir stiliste save vadinanti moteris tuoj pravirks. Galbūt prie liūdnos moters nuotaikos prisidėjo ir tai, kad ji neseniai važiuodama automobioliu pajūryje partrenkė lapę. Būtent dėl šios priežasties E. Mickevičienės lūpoje atsirado keturios siūlės.

Daugiausiai komplimentų sulaukė dainininkė Violeta Riaubiškytė. „Jei Violeta būtų vyras, aš ją kabinčiau“, - pareiškė Agnė ir pagyrė moters aprangos stilių.

Palankių A. Jagelavičiūtės vertinimų sulaukė ir TV laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė. „Ji yra ta, kuri sukelia daugiausia fantazijų“, - kalbėjo A. Jagelavičiūtė.

Įvertinusi koleges, Agnė taip pat neliko neįvertinta. Kolegės A. Jagelavičiūtę vertino itin palankiai.

Baigus A. Jagelavičiūtei vertinti koleges, moteris vertino populiariausi Lietuvos vyrai.

Foto rasit čia.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.