Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Gyvačių tramdytoja ir peilių svaidymo pamokos

Gyvačių tramdytoja ir peilių svaidymo pamokos
Dviejų laidos vedėjų Vytauto Šapranausko ir Arūno Sakalausko pakviestas TV3 „Puikiajame šou“ (19 val. 30 min.) apsilankė politikas Petras Auštrevičius, kuris papasakojo apie savo laisvalaikio pomėgį — senovinių žemėlapių kolekcionavimą.
Vienas iš P.Auštrevičiaus kolekcijos perlų — XVII amžiaus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės žemėlapis — laidoje bus nepataisomai sugadintas. Įdomiausia, kad jį sugadins pats svečias. Kodėl, žiūrovai sužinos laidoje.
Laidos rengėjai žada ir smauglių bei gyvačių tramdytojos pasirodymą.
Filmuojant šou paaiškėjo, kad V.Šapranauskas jau parašė testamentą. Tai buvo proga aptarti, kaip Lietuvoje tvarkomi turto paveldėjimo reikalai. Žiūrovai pamatys, ką lietuviai veikia Airijoje ir kodėl ten draudžiama važiuoti gražiausiai vakarėlio merginai.
Laidoje svečiuojasi 2005 metų pasaulio peilių svaidymo čempionas Jurijus Bykovas, kuris ne tik pasakoja apie šią sporto šaką, bet ir pademonstruos, kaip tai atrodo iš arti.
Susižavėjęs šia sporto šaka V.Šapranauskas vietoj taikinio pastatė Arūną Sakalauską. Legenda apie Vilių Telį atgaivinta — ant galvos šis ryžosi palaikyti melioną.

Zaliukas October 08 2006 1,643 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.