Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Rožių kerų“ dalyvių bendrą dainą sukūrė O.Zlatkovaitė ir L.Pačkauskas

   „Rožių kerų“ dalyvių bendrą dainą sukūrė O.Zlatkovaitė ir L.Pačkauskas
Pirmadienio vakarą, 21 val., per tiesioginę transliaciją laidos „Rožių kerai“ dalyvės visiems būsimiems laidos gerbėjams padovanos jų pačių atliktą kūrinį. Ne tik dainininkės ypatingos, „Rožių kerų“ titulinės dainos autoriai – taip pat. Dainos žodžių autorė – projekto vadovė Oksana Zlatkovaitė, o muziką jiems kūrė Lukas Pačkauskas.

„Ši šauni idėja iš tiesų gimė visai netyčia. Laidai reikėjo dainos, o naujajam TV3 sezonui ypatingo dalyvių pasirodymo. Grandiozinio renginio scenaristai norėjo merginas pristatyti žymaus „Čikagos“ miuziklo amplua, tačiau laidos dalyvės gyvena įvairiuose miestuose, turi begalę įvairių darbų ir tokia nepaprasta Lietuvos pramogų pasaulio atstovių puokštė gali pražysti tik per filmavimus. Iš viso šio sumanymo gimė kitas projektas – bendra merginų daina. Jų ypatingą debiutinį pasirodymą TV3 žiūrovai matys jau ateinantį pirmadienį, o vėliau girdės ir kiekvienoje „Rožių kerų“ laidoje“, – sako naujos intriguojančios laidos projekto vadovė Oksana Zlatkovaitė.

„Niekada negalvojau, kad sugebu ir dainų žodžius kurti. Tiesa, mokykloje problemų dėl lietuvių kalbos neturėjau ir šiaip kartais esu priversta imtis įvairių tekstų rašymo. Dainos žodžiai man gimė lengvai, iš pradžių turėjau tiesiog Lukui papasakoti, apie ką turėtų skambėti daina. Vėliau jis sudėliojo muziką ir pakoregavo mano eiles“, – šypsosi „Rožių kerų“ dainos žodžius parašiusi Oksana.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.