Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šapranauskui šeštadieninę „Šok su manimi“ transliaciją teks vesti invalido vežimėlyje

Šapranauskui šeštadieninę „Šok su manimi“ transliaciją teks vesti invalido vežimėlyje
Vakar TV3 laidos „Šok su manimi“ vedėjas po nelaimingo atsitikimo pateko į chirurgų rankas – jam filmuojantis Emilio Vėlyvio filme „Zero 2“ trūko achilo sausgyslė. Tiesiai iš filmavimo aikštelės aktorius buvo išvežtas į ligoninę.

Nors abu šeštadienį vyksiančio TV3 grandiozinio projekto vedėjai jau repetavo pramoginio šokio žingsnelius, atrodo, kad šį kartą Vytautui teks pailsėti. Kandusis laidos vedėjas šokti tikrai nešoks, bet toliau dalyvius nuo komisijos griežtų komentarų tikrai stengsis apginti.

„Kalbėjome su Vytautu telefonu ir kartu nusprendėme žiūrovų nenuvilti ir į antrąjį laidos filmavimą po operacijos atsigaunantį vedėją išleisti invalido vežimėlyje. Savrbiausia, kad ilsėtusi jo koją. Įdomiausia yra tai, kad visus projekto dalyvius esame apdraudę 50 000 litų suma nuo traumų, tačiau laidos vedėjams nelaimės, rodos ir negresė, todėl jie nebuvo apdrausti“, – apie Vytauto Šapranausko nelaimingą atsitikimą pasakoja projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

„Šok su manimi“ šokio pramoga – šį šeštadienį, rugsėjo 5 dieną 19.00 val. tik per TV3!

Zaliukas September 03 2009 1,434 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.