Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Agnės gimtadienis – draugų rate

Agnės gimtadienis – draugų rate
Buvusi „gelbėtoja“, o dabar laidos „Top 10“ vedėja Agnė Jagelavičiūtė paslapčia atšventė savo 26-ąjį gimtadienį. Komunikabilumu ir draugiškumu garsėjanti mergina apie savo šventę prasitarė tik artimiausiems draugams ir juos sukvietė į sostinės barą „Absento fėjos“.

Sukaktuvininkės pasveikinti atbildėjo Agnė Armoškaitė-Šemberienė, dizaineris Kęstutis Rimdžius, laidos vedėjas „Mados reidas“ stilistas Mantas Petruškevičius, gyvenimo būdo vadybininkas Dovydas Tagonidzė, prodiuseris ir atlikėjas Egmontas Bžeskas, stilistė Eglė Mickevičienė, festivalio AXX prodiuseris Mindaugas Vosylius ir dar daugelis kitų.
L.T. nepraleido progos pasmalsauti, ką Agnė gavo dovanų iš mylimų draugų.
„Iš tikrųjų labiausiai įsiminė, kad gavau laidotuvių gėlių krepšelį. Jį įteikė Mindaugas Vosylius. Kodėl? Kad palaidotų mano praėjusius metus“, – džiaugėsi A.Jagelavičiūtė. Kitos dovanos praktiškesnės – papuošalai, šlepetės, absento butelis.
„Kodėl paslapčia švenčiau? Ne paslapčia. Tiesiog nenorėjau, kad mano gimtadienis taptų valstybine švente, todėl žiniasklaidai ir nesakiau“, – teisinosi Agnė.
Iki trečios valandos nakties susirinkusieji linksminosi bare, o kai jis užsidarė, patraukė švęsti toliau. Ir ne bet kur, o į senamiestyje gyvenančio K.Rimdžiaus namus. Kiek ten užsitęsė linksmybės, istorija nutyli, bet galime patikinti, kad saulę Agnės draugai sutiko.

Zaliukas October 10 2006 2,055 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.