Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Be grimo“ laidoje kapinių vandalės motinos išpažintis: bijau išeiti į gatvę

„Be grimo“ laidoje kapinių vandalės motinos išpažintis: bijau išeiti į gatvę
Neseniai Lietuvą pašiurpinęs trijų paauglių „pasilinksminimas“ kapinėse, kur nepilnametės merginos niekino kapus, o galiausiai viena iš jų ant jų ir nusišlapino, nepaliko abejingų. Visuomenė pasmerkė ne tik jas, bet ir jų neprižiūrėjusius tėvus. Vyriausiajai iš merginų šiuo metu keturiolika, pagal Lietuvos Respublikos įstatymus nė viena iš jų už savo veiksmus negali atsakyti teisme. Kaltė už paauglių elgesį prislėgė tėvus. Šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas ir dar nėra aišku, kokia bausmė laukia jaunųjų vandalių gimdytojų. Tačiau kaip jaučiasi merginų artimieji, visuomenėje vadinami blogais tėvais, o kartais net apšaukiami asocialiais?

Pirmoje TV3 pokalbių laidoje „Be grimo“ šį vakarą 19.40 val. išskirtinis pokalbis su vienos iš merginų motina. Raudodama motina prisipažins: „Aš nebežinau, ką man daryti. Kur man kreiptis. Aš bijau išeiti į gatvę“. Moteris atvirai papasakos, ką išgyvena jos šeima, prislėgta dukros poelgio ir aplinkinių paniekos.

Kapinių vandalėmis pramintų merginų istorija nėra išimtis. Šokiruojanti paauglių tendencija iššaukiamai elgtis, smurtauti ir visa tai užfiksavus talpinti internete toliau plinta. Apie tai šį vakarą ir kalbės naujos TV3 laidos „Be grimo“ vedėjos Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė.

Į viešumą vis dažniau iškyla paauglių padaryti ir jų pačių užfiksuoti nusikaltimai, kuriais nedangstydami savo veidų jaunuoliai, ko gero, didžiuojasi ir drąsiai platina internete.

Ruošiantis laidai internete rasti paauglių „filmukai“ šokiravo pačias laidos vedėjas. Paaugliai, engiantys vieni kitus, niokojantys svetimą turtą. Labiausiai visą kūrybinę grupę ir vedėjas prislėgė kol kas beveik niekam nematytas vaizdelis. Vos pasirodęs internete jis netrukus buvo iš jo pašalintas, jame paaugliai spardo senyvą moterį. Maža to, daro tai vidury baltos dienos, po mokyklos langais.

Kas nutiko Lietuvos paaugliams? Kaip paauglius bausti? Kaip bausti tėvus? Atimti vaikų globą, o vaikus apgyvendinti internatuose? Kaip suvaldyti paauglius internete? Į šiuos klausimus atsakymus bandys rasti nauja TV3 laida „Be grimo“.

Skaudi diskusijų tema „Smurtas internete – nauja paauglių pramoga“ bei dramatiškas pokalbis su jaunosios vandalės motina pokalbių laidoje „Be grimo“ – šiandien, rugsėjo 7 dieną, 19.40 val. per TV3.

Zaliukas September 07 2009 1,479 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.