Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Bilas iš „ŽAS“ ves kulinarijos laidą

Bilas iš „ŽAS“ ves kulinarijos laidą
Lietuvos ryto TV pristato pirmąją rudens naujieną – kulinarijos laidą „Skonio reikalas“ su Bilu iš legendinės grupės „ŽAS“. „Pirmoji rudens naujiena netrukus pradės skleisti itin malonius kvapus, viliojantį aromatą, kuriam atsispirti bus beveik neįmanoma. Taip jau yra, nes virtuvėje tarp gausybės puodų, keptuvių, įrankių ir maisto produktų televizijos žiūrovai išvys itin spalvingą asmenybę. Tai lietuviškos pop muzikos perlas, pramogų pasaulyje pasižymėjusios ir ne vieną tūkstantį gerbėjų pritraukusios grupės „ŽAS“ narys – Bilas“, - teigia laidos kūrėjai.

Projekto pavadinimas išduoda, kad Bilas, kaip drąsi ir maisto klausimais turinti tvirtą nuomonę asmenybė, žiūrovus pamalonins įvairaus skonio patiekalais. Televizijos eteryje šiuo metu besisukančiame laidos pristatyme galima išgirsti, kaip naujasis laidos vedėjas siūlo nebeleisti pinigų prabangiuose restoranuose, o kulinarijos šedevrus gamintis savo virtuvėje, pasitelkus neatskleistą talentą ir sugebėjimus.

„Manau, kad kiekvienas žmogus širdyje yra užkietėjęs kulinaras, tik problema ta, kad ne visi moka paslėptą talentą ištraukti į dienos šviesą. Tokią laidą vesti nusprendžiau todėl, kad kiekvieną rytą ir vakarą pats sukuosi namų virtuvėje ir mėgstu eksperimentuoti. Pajutau, kad sukaupta patirtis tiesiog veržiasi per kraštus, tad kodėl ja nepasidalinus su kitais žmonėmis? Manau, kad sugebėsiu paprastai ir nesudėtingai žmonėms perteikti paties sugalvotų ir laiko patikrintų patiekalų receptus. Ir dar, ši laida iš tikrųjų unikali tuo, kad žiūrovas apsilankęs artimiausioje parduotuvėje ar turguje, nesunkiai išmoks paįvairinti mitybos racioną, sužinos mano virtuvės paslapčių, sutaupys nemažą pinigų sumą“, - apie laidą pasakoja Bilas.

Laida „Skonio reikalas“ su laidos vedėju Gidonu Šapiro – Bilu jau nuo spalio mėnesio.

Zaliukas September 24 2009 1,715 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.