Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naują LNK laidą „Byla“ ves aktorius Gintaras Mikalauskas

Naują LNK laidą „Byla“ ves aktorius Gintaras Mikalauskas
Nuo pasakų vaikams – iki kriminalinių laidų. Tokia aktoriaus Gintaro Mikalausko televizinė karjera. Grįžęs po armijos aktorius pirmą kartą buvo pakviestas dirbti į televiziją – skaityti pasakų vaikams laidoje „Pasakų namelis“. Po to porą dešimčių metų Gintaras Mikalauskas vedė pramogines laidas, loterijas, renginius, o paskui pasuko prie sunkiosios žurnalistikos – kriminalistikos.

Nuo kitos savaitės Gintaras Mikalauskas per LNK ves naują kriminalinių tyrimų laidą „Byla“. Ji bus rodoma pirmadieniais 20.35 val.

„Darbas tokiose kriminalinėse laidose nėra lengvas, aš kaip kempinė sugeriu neigiamas emocijas. Bet tokios programos reikalingos, nes jos rodo, kas vyksta šalia mūsų. Nusikaltimai yra kruopščiai tiriami, atskleidžiami, o nusikaltėliai – baudžiami. Norime parodyti, kad nusikaltėliai nuo profesionalių kriminalistų niekur nepasislėps. Jie žingsnis po žingsnio išnarplios nusikaltimus iki paskutinio siūlo galo. Gal tai atgrasys nuo naujų nusikaltimų?“ – svarstė naujos LNK laidos „Byla“ vedėjas.

Ar aktorius nebijo tapti kriminalinių laidų veidu? „Tam reikia ne vienerių metų įdirbio, o „Byla“ – tik antroji mano panašaus pobūdžio laida“.

Gintaras naujojoje laidoje bus aktyvus vedėjas – vyks į filmavimus ir įvykio vietoje žiūrovams pristatys kriminalinio tyrimo eigą.
Tai – ne viena premjera, laukianti aktoriaus šiomis dienomis. Spalio pradžioje Kauno muzikiniame teatre Gintaras dainuos ir vaidins miuziklo „Mieloji Čariti“ premjeroje.

Laidą byla Gintaras kurs su laidos „Paskutinė instancija“ autore Rūta Grinevičiūte – Janutiene. Pasak naujosios laidos autorės, kriminalinis pasaulis yra daug arčiau, negu galime įsivaizduoti. Ypač dabar, kai ekonominis sunkmetis ir valstybė susilpnėjusi. Būtent šiuo metu kriminaliniai nusikaltėliai vėl kelia galvas.

„Man visada buvo labai įdomu, kaip atskleidžiami kriminaliniai nusikaltimai: kaip dirba kriminalistai ir kaip viskas vyksta iš tikrųjų. Mes rodysime apie tikrus nusikaltimus ir taip, kaip jie atskleidžiami. Turime unikalius informacijos šaltinius ir unikalios filmuotos medžiagos“, - sakė R. Janutienė.

Zaliukas September 30 2009 1,519 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.