Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

R.Rudokas taps naujos laidos „Na, palauk!“ vedėju

R.Rudokas taps naujos laidos „Na, palauk!“ vedėju
Visai netrukus LNK eteryje pasirodys nauja, nusišypsoti priversianti laida „Na, palauk!“, tiesiogiai susijusi su Lietuvos įžymybėmis. Panašiai, kaip garsiojoje MTV laidoje „Punk'd“, kurią vesdavo aktorius Ashtonas Kutcheris, joje bus bandoma žvaigždėms sukurti dirbtinas situacijas ir juos apgauti. Laidą ves visiems gerai pažįstamas aktorius Ramūnas Rudokas. „Dabar reiktų pasisaugoti visiems – tiek žvaigždėms, tiek politikams, nes taikiniu bus ir jie“, - intrigavo laidos prodiuseris Karolis Malinauskas.

Jis pasakojo, kad prie vienos situacijos dirbs apie dešimt žmonių, visk1 fiksuos ne viena paslėpta kamera. Bus stengiamasi sukurti kuo tikroviškesnes situacijas, pavyzdžiui, kažkam „nutrenkus“ automobiliu žmogų, į inscenizuotą vietą atvyks ir greitoji medicinos pagalba, ir policija.

„Jau vyko pirmieji filmavimai ir nemažai Lietuvos žvaigždžių jau apgavome, džiaugiamės, nes daug kas nepatikėjo. Ne veltui, labai daug ruošiamės, kuriame situacijų scenarijus, susitariam su žvaigždžių draugais, žmonomis, sesėmis, prodiuseriais“, - pirmųjų filmavimų patirtimi dalinosi K. Malinauskas.

Pasak prodiuserio, R. Rudokas buvo pasirinktas todėl, kad „reikėjo „naglo“ ir neklaužados“. „Jis pasirodė tinkamiausias variantas“, - šypsojosi jis.

Situacijos pabaigoje laidos vedėjas prisistatys į ją atsidūrusiai žvaigždei ir praneš, kad jis buvo apgautas. „Iki šiol Ramūnas dalyvaudavo ir situacijų kūrime, žmonės nesuprasdavo, bet kai pasirodys laida, jau bus sunku apgauti, iš anksto viskas paaiškės“, - pasakojo K. Malinauskas.

Jis pridūrė, kad laidos „Na, palauk!“ nereikėtų lyginti su MTV „Punk'd“, nes, nors formatas tas patas, jos skirsis.

Zaliukas October 01 2009 1,621 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.