Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LNK: Vyšniuk, tu mums reikalingas!

LNK: Vyšniuk, tu mums reikalingas!
Netiesa, kad Ramūnas Vyšniauskas be medalio niekam nereikalingas. Nors jo, grįžusio iš pasaulio čempionato, susirgusio, sulysusio 10 kilogramų nepasitiko draugai, bet nepamiršo LNK. LNK žiūrovai visada buvo ir liks linksmojo Vyšniuko gerbėjai. Šimtai laiškų su prašymais į eterį grąžinti „Lalailą“ su Vyšniuko, Zitos ir Gitos trio, nenuėjo veltui, praneša TV kanalo atstovai.

Nors Vyšniukas ir netapo Pasaulio sunkiosios atletikos čempionu, bet jau šį pirmadienį kaip humoro čempionas pasirodys LNK eteryje su lalailiškiausia laida Lietuvoje „Lalaila“.
„Prisipažinsiu, grįžus iš Dominykos nuotaika ne kokia. Bet ją pataisė žinia, kad „Lalaila“ grįžta į eterį. Vėl apkabinsiu Zitą ir Gitą, kurių jau spėjau pasiilgti. Vasara baigėsi, vakarai ilgėja, kaip juos Lietuva ištvertų be „Lalailos“? – klausimą kėlė sunkumų kilnotojas Ramūnas Vyšniauskas.
Naujojo sezono „Lalailoje“ Lietuvos moterys Vyšniuką išvys ir be sportinės aprangos. Ne, čia ne „Chippendales“ įtaka! Ramūnas nusprendė, kad jis Lietuvai jau pabodo su marškinėliais ir šortais, todėl savo raumeningą kūną papuošti smokingu, kostiumu ar naro kostiumu.
Naujojo sezono „Lalailoje“ bus rodomas naujas, dar nematytų namų vaizdelių paketas, kuriame, pasak Vyšniuko, bus daug jo taip mėgstamų juokingų kadrų iš vestuvių. Ar tai reiškia, kad Vyšniukas ketina pasipiršti savo žaviajai draugei? „Apie vestuves galvoju. Ir dažnai. Jos tikrai bus, bet ne anksčiau, nei po pasaulio čempionato kitais metaus. Kol netapsiu čempionu, tol nevesiu“, - pažymėjo Ramūnas Vyšniauskas.
Laida „Lalaila“ su Ramūnu Vyšniausku, Zita, Gita ir juokingiausias namų vaizdeliais bus rodoma pirmadieniais 20.45 val.

Zaliukas October 18 2006 1,871 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.