Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Speciali laida apie žudynes Kaune - „Kryžminė ugnis“

   Speciali laida apie žudynes Kaune - „Kryžminė ugnis“
Po penkerių metų pertraukos į televiziją sugrįžta žurnalistas Raigardas Musnickas. Netrukus LNK eteryje pasirodys jo vedama tiesioginė diskusijų laida „Kryžminė ugnis“.

„Grįžtu pasiilgęs ne dėmesio, ne eterio, bet darbo televizijoje, didelės auditorijos. Penkerius metus nedirbau ekrane ir dabar vėl su naujomis jėgomis grįžtu daryti tai, ką labiausiai moku“, - sako Raigardas Musnickas.

Jau septyniolika metų žurnalistinį darbą dirbantis Raigardas išgarsėjo kultine diskusijų laida „Paskutinė kryžkelė“, kurią vedė su žinomu žurnalistu Ryčiu Juozapavičiumi.

Naująją laidą „Kryžminė ugnis“ prodiusuoja žinomas laidų kūrėjas Saulius Bartkus, kurio laidos „Kakadu“, „Gyvenimas pagal moteris“, „Laba diena“ rodomos per LNK.

„Raigardas yra vienas geriausių aktualijų laidų vedėjų, turintis ilgametę tiesioginių laidų patirtį. Tiesioginių radijo laidų ko gero yra vedęs tūkstančius. Jis – profesionalas, vienas pirmųjų Lietuvoje diskusijų laidų vedėjų ir rengėjų“, - sakė Bartkus.

Laida eteryje pasirodys trečiadieniais, į studiją bus kviečiami politikai, valdininkai ir visi, nuo kurių priklauso visų Lietuvos žmonių gyvenimas.
„Pašnekovus tiesiog apšaudysime klausimais iš visų pusių. Klausimais remsime juos prie sienos, kad negalėtų išsisukti. Laida bus karšta, tiesioginė, o jos svečiais taps tos savaitės herojai. Kas rūpi dabar? Išeikvoti valstybės pinigai, nesumažinti Seimo narių biudžetai, milijoninės aferos“, - sako R. Musnickas.

„Dabar, kai visi tapome valdžios įkaitais, nuo kurios sprendimų priklauso, kaip gyvensime, tokia laida labai aktuali“, - sako Bartkus.

Trečiadienį 20.30 speciali laida apie žudynes Kaune "Kryžminė ugnis". Laidos tema: Ar buvo įmanoma išvengti žiaurių skerdynių Kaune? Tiesioginėje transliacijoje iš LNK studijos apie įvykius sukrėtusius Lietuvą iš pirmų lūpų.

Nauja aktualijų „Kryžminė ugnis“ su Raigardu Musnicku – 21.00 antradieniais per LNK.

Zaliukas October 06 2009 1,455 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.