Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per LNK – nauja laida „Faktų tyrimo biuras“

Per LNK – nauja laida „Faktų tyrimo biuras“
Šiuo metu Lietuvos pilietis nuolat girdi raginimus solidarizuotis, susiveržti diržus ir pragyventi sunkmetį. Tačiau ar visi valdininkai, politikai, biudžetinių organizacijų vadovai veržiasi savo diržus? Būtent dabar skaudžiausia matyti, kaip švaistomi ir vagiami eilinių mokesčių mokėtojų kruvinu prakaitu uždirbti ir į valstybės iždą sumokėti pinigai. Kodėl į akivaizdų piktnaudžiavimą pro pirštus žiūri gausybė kontroliuojančių institucijų ir specialiosios tarnybos?

Kaip kuriamos gudrios schemos, siekiant apmulkinti eilinius Lietuvos Respublikos piliečius? Kodėl galingos su nusikalstamomis grupuotėmis suaugusios oligarchinės verslo struktūros valstybei diktuoja savo žaidimo taisykles?

Kodėl prisidengiant kilniais tikslais milijonai išplaukia į kelių „gudruolių“ kišenes?

Kas konkrečiai atsakingas už betvarkę, kuri jau tapo mūsų gyvenimo norma?

Į šiuos klausimus atsakys „FTB“. Laidą kuria bendrovės „Be tabu“ ir Ko žurnalistai. „FTB“ vedėjas jau ne vienerius metus infošou laidoje „Kakadu“ dirbantis žurnalistas Paulius Kaupelis.

Zaliukas October 28 2009 1,455 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.