Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

V.Šapranauskas po Naujųjų metų diriguos „Chorų karams“

V.Šapranauskas po Naujųjų metų diriguos „Chorų karams“
Prasidėję Naujieji metai TV3 žiūrovams pasiūlys naują projektą „Chorų karai“! Grandiozinis šou į Lietuvą atneš naują, nepakartojamą šou ir dar nematytų dainininkų įvaizdį. Analogiški inovatyvūs projektai didelio pasisekimo jau sulaukė Jungtinėse Amerikos Valstijose, Australijoje, Švedijoje, Olandijoje, kaimyninėje Latvijoje, o dabar su dideliu malonumu pasirodys ir Lietuvos žiūrovams. Tik pasibaigus populiariems šeštadieniniams šokiams, „Šok su manimi“ aikštelę laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas iškeis į chorų vadovo vaidmenį ir diriguos naujai TV3 laidai.

„TV3 televizija rūpinasi, kad Lietuvos žiūrovai pamatytų populiariausius, palankaus kritikų įvertinimo sulaukusius mūsų šalyje adaptuotus pasaulinius projektus. Populiariausia šalies laida „Lietuvos talentai“ jau surado savo gerbėjus. Tikimės, kad pagal licenciją kuriami „Chorų karai“ neatsiliks nuo kitų grandiozinių šou ir pradžiugins dar ne vieną žiūrovą“, – sako TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Tokio masinio šou Lietuvoje dar nebuvo – projekte susikaus žymiausi atlikėjai ir pramogų scenos atstovai, kurie savo gimtajame mieste ieškos talentų ir kvies juos įsilieti į miesto chorą. Žvaigždžių suburtos komandos kiekvienoje tiesioginėje laidoje taps savo krašto vėliavnešiais. „Chorų karuose“ komandoms vadovaujančių žvaigždūnų misija – atskleisti naujus gimtojo miesto talentus, nes kiekvienoje laidoje choras turės atrasti vis kitus solistus, kuriems savo partijomis pritars kiti choristai.

„Išgirdę žodį choras, daugelis įsivaizduoja žmonių grupę, išsirikiavusią ant įvairaus aukščio laiptelių keliomis eilėmis, pasipuošusią ilgomis suknelėmis, smokingais ar tautiniais drabužiais ir atliekančią akademinį repertuarą. Toks įvaizdis šioje laidoje bus paneigtas. TV3 žiūrovų laukia modernūs chorai, kurie atliks visų laikų populiariausias dainas iš žvaigždės, kuruojančios savo miestą, repertuaro.

Su kiekviena komanda dirbs „Chorų karų“ choreografai, stilistai ir juos subūręs atlikėjas. Žiūrovai kiekvienoje laidoje pamatys ne tik dainuojančius, bet ir šokančius chorus. Be to, kiekvienai atlikėjų grupei bus paskirta tam tikra spalva – vieni bus raudoni, kiti mėlyni, treti žali. Taip juos lengviau skirs ir komisija, ir žiūrovai. Šio šou nugalėtojai laimės piniginį prizą, kuris bus skirtas jų pasirinktam labdaringam miesto tikslui įgyvendinti“, – naująjį projektą pristato „Chorų karų“ prodiuseris Justinas Milušauskas.

Naujo TV3 projekto atrankos prasidės jau visai netrukus. Jei dainuojate ne tik sau, bet ir kaimynams bei išdrįstumėte atstovauti savo miestui, sekite informaciją ir atvykus „Chorų karų“ komandai dalyvaukite atrankoje. Jūs ir jūsų miesto ryškiausia žvaigždė papuošite ne tik TV3 naująjį projektą, bet ir susikausite talentingųjų chorų muzikiniame mūšyje.

Grandioziniai, muzikalūs, spalvingi ir ypatingi TV3 „Chorų karų“ mūšiai prasidės jau visai netrukus.

Zaliukas November 11 2009 1,391 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.