Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Nekviestos meilės“ kūrėjai skelbia penktojo sezono pradžią

„Nekviestos meilės“ kūrėjai skelbia penktojo sezono pradžią
Vėlyvą pirmadienio rytą viename sostinės restoranų sukiojosi aktoriai, operatoriai, grimo specialistai, čia pat visiems reguliavo režisierius Alvydas Šlepikas. Po ilgos pertraukos į vieną filmavimo aikštelę vėl sugužėjo „Nekviestos meilės“ kūrėjai. Pirmaisiais filmavimo darbais ir maloniais prisiminimais prasidėjo serialo penktasis sezonas, kuris TV3 žiūrovus eteryje pasieks po Naujųjų metų. Šiemet prie jau pamiltų aktorių prisidės du nauji veidai, o scenarijus visus vėl sugrąžins prie serialo pirmųjų sezonų.

Aktorių gretose išvysime G.Latvėnaitę

Naujajame seriale pasirodys dvi naujos aktorės – Gintarė Latvėnaitė ir Asta Preidytė. Pasak A. Šlepiko, jos bus ir naujos mylimosios, ir naujos bendradarbės, tikimasi, kad jos serialui suteiks šiek tiek šviežio gūsio.

„Penktajame sezone norime rodyti „Nekviestą meilę“, o ne kitą serialą, todėl pagrindiniai įvykiai bus susiję su pamėgtais personažais – Rudolfu (Adolfu Večerskiu), Angelina Baroniene (Larisa Kalpokaite), Andriumi Žvyniu (Sauliumi Balandžiu), Steponu Žvyniu (Rimantu Bagdzevičiumi), Andriaus dukra Vyte (Evita Malaškevičiūte), kuri grįžta iš Vokietijos, Miroslavu (Andriumi Bialobžeskiu), kuris pabėgo, todėl sužinosime, kur ir t.t.“, - komentavo režisierius.

Naujas sezonas aktoriams – šventė

Į pirmąjį filmavimą atvykę aktoriai džiaugėsi, kad vėl sugrįžimas dirbti kartu jiems didelis džiaugsmas. Vienas nuo kito neatsitraukiantys L. Kalpokaitė ir S. Balandis žadėjo, kad aktoriai stengsis naujoms serijoms suteikti naujų spalvų.

„Aš kaip nėriau į tą sceną ir pasijutau kaip būčiau pas seną gerą pažįstamą, - pirmaisiais filmavimo darbais džiaugėsi L. Kalpokaitė. - Aišku, aš bijau, tas ketvirtas sezonas, po Apolonijos... Aš laimingai vėl pasinėriau į Baronienės vaidmenį su visomis jos „broškėmis“, auskarais, visomis jos kvailystėmis. Labai stengsiuosi nepabosti“, - juokėsi aktorė.

„Aš pagalvojau, kad mes galime nustebinti tik savo nuoširdumu, Larisos (nusijuokia) gera vaidyba ir tikrai nereikia nieko stebinti, o daryti kuo geriau tai, ką galime“, - pridūrė S. Balandis.

Paklaustas, kokie gyvenimo vingiai laukia vieno iš pagrindinių serialo personažų Andriaus, S. Balandis atsakė: „Kiek aš žinau, mano personažas labai keisis, aišku, į gerąją pusę. Kaip gyvenimo vėtytas mėtytas žmogus, Andrius braukia kažkokią liniją ir pradeda naują gyvenimą“.
„Aš žinau, kad mane visi palieka visada ir aš liksiu vienas.“, - pridūrė jis.

Kriminalus keis žmonių santykiai

Serialo režisierius Alvydas Šlepikas pasakojo, kad šį sezoną kūrėjai neketina stebinti kažkokiomis revoliucijomis, mistika, netikėtais trileriui būdingais įvykiais. „Kadangi personažai gyvena dabartiniame laike, visos jų bėdos ir džiaugsmai taip pat susiję su šiuo laiku, kuo gyvena Lietuva, kuo gyvena mūsų žiūrovai. Sugalvoti, tačiau atėję iš realaus gyvenimo, personažai ir bus pagrindinis koziris“, - pasakojo jis.

Anot A. Šlepiko, šį sezoną bus rodomas serialas apie žmones, kurie bando spręsti savo problemas: apie santykis su paaugusiais vaikais, bendradarbiais, pinigų stygių, darbo praradimą, meilę, kuri ateina ir kurią sunku išlaikyti.
„Stengiamės sugrįžti prie koncentruoto šeimos gyvenimo, kuris buvo pirmajame-antrajame sezone. Vėliau, kai atsirado daug šalutinių personažų, kažkokių kriminalinių linijų, kartais atsirasdavo ne visai „Nekviestos meilės“ spalva.. Mes stengiamės to išvengti“, - pridūrė jis.

Foto rasit čia.

Zaliukas November 23 2009 1,600 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.