Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Po Naujųjų – naujas LNK projektas „2 minutės šlovės“

Po Naujųjų – naujas LNK projektas „2 minutės šlovės“
Po naujųjų metų LNK televizija pradeda naują didelį projektą „2 minutės šlovės“. Tai - interaktyvus šou, kurio dalyviams keliama vienintelė sąlyga: išlaikyti publikos dėmesį dvi minutes. „Tai jūsų galimybė išsikovoti savo šlovės minutes ir jų nepaleisti“, - kviečia projekto „Dvi minutės šlovės“ prodiuseris Laurynas Šeškus.

Šou veiksmas – ypač įtemptas. Scenoje pasirodo dalyvis, o kiekvienas salėje sėdintis žiūrovas turi balsavimo pultelį. Jei žiūrovui atrodo, jog numeris, vykstantis ant scenos, nuobodus, jis spaudžia „Stop“. Jeigu daugiau nei pusė publikos paspaudžia „Stop“, pasirodymas nedelsiant stabdomas, o dalyvis neteka galimybės patekti į kitą etapą.
LNK televizija kviečia dalyvauti visus, kurie mano, jog sugebės dvi minutes išlaikyti publikos dėmesį.

„Nėra svarbu, kas jūs esate, nėra svarbu, kiek jums metų, nėra svarbu, ar esate vienas, ar ištisa kompanija, nėra svarbu, ar jūs dainuojate, ar šokate, ar pučiate muilo burbulus, ar pasakojate anekdotus, ar rodote savo kelionių nuotraukas – svarbu, kad jūs patinkate publikai ir ji nori, kad šou tęstųsi“, - sako naujo projekto „Dvi minutės šlovės“ prodiuseris Laurynas Šeškus.

Naujas projektas „2 minutės šlovės“ – po Naujųjų metų per LNK.

Zaliukas December 03 2009 2,005 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.