Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Driukaitė seriale „Moterys meluoja geriau“ taps „barakuda“

Driukaitė seriale „Moterys meluoja geriau“ taps „barakuda“
Populiarus ir TV3 žiūrovų itin pamėgtas serialas „Moterys meluoja geriau“ sėkmingai jau trečiąjį sezoną pasakoja žaviosios trijulės – Medos, Kristinos ir Margaritos gyvenimo istoriją. Merginos pykstasi ir taikosi, džiaugiasi meile ir liūdi dėl praradimų, jas supa veiklūs ir užsispyrę vyrai... arba konkurentės moterys.

Eglę Driukaitę TV3 žiūrovai jau pažįsta iš daugiaserijinio filmo „Broliai“. Miela šviesiaplaukė nuo šio pirmadienio 21.10 val. pasirodys dar nematytame amplua – žavingos, apsukrios, protingos Liucijos vaidmeny.

„Šis vaidmuo ir pasiūlymas man pačiai buvo netikėtas, bet labai malonus. Mano tipažas – švelnūs vaidmenys, o čia turiu vaidinti gudrią moterį, kurios personažas seriale turi labiau blogesnį, nei geresnį atspalvį. Ji yra Gusto, kurį vaidina Vytautas Anužis, draugė. Liucija mėgsta būti išlaikoma, visada pasipuošusi, yra išsilavinusi – galima ją apibūdinti pastaruoju metu itin dažnai vartojamu epitetu „barakuda“, – šypsosi aktorė Eglė Driukaitė.

Naujas vaidmuo merginai seriale jau trečias. Iki šiol jai teko vaidinti dar dviejose visai kitokio pobūžio istorijose.

„Šis serialas yra linksmas, aišku, jame netrūksta ir dramos elementų. Man pačiai jis labai patinka ir dėl siužeto, o ypač dėl stiprios aktorių komandos“, – įspūdžiais dalijasi TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“ Liuciją vaidinanti Eglė.

Kūrybinė komanda ir aktorių grupė nebuvo svetima. Eglė Driukaitė yra pažįstama ir su Vytautu Anužiu, ir su Edita Užaitei bei Ramūnu Rudoku.

„Esu susidūrusi su kai kuriai aktoriais, todėl nebuvo sunku. Bet, žinoma, kai žmonės tiek laiko kartu dirba, jie vieni kitus supranta iš pusės žodžio, o man reikėjo prie visko priprasti. Tačiau labai džiaugiuosi naujomis pažintimis, ypač ugningąja Inga Norkute, su kuria ir teko daugiausiai vaidinti“, – pasakoja Eglė.

Populiariausio lietuviško serialo „Moterys meluoja geriau“ istorija tęsiasi pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.10 val. tik per TV3!

Zaliukas December 07 2009 1,653 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.