Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Lietuvos talentus“ laimėjo dantingasis Mikas

„Lietuvos talentus“ laimėjo dantingasis Mikas
Sekmadienio vakarą Lietuva įgijo naują talentą. Juo laimėjęs TV3 projektą „Lietuvos talentai“ tapo beveik septyniolikmetis Mikas Stankevičius iš Kauno. Jam atiteko 10 000 eurų prizas, kurio nereikės su niekuo dalintis. Vaikinas juokavo pinigus saugiai padėsiantis į banką. „Nemaniau, kad laimėsiu, bet stengiausi, lyg būčiau grojęs paskutinį kartą. Esu labai laimingas, dantys sveiki, viskas nuostabu“, - sakė tuoj po transliacijos nuo scenos tiesiai į šeimos glėbį papuolęs laimėtojas.

Dantimis grojantis Mikas buvo vienas iš labiausiai nuspėjamų pretendentų į pergalę. Dantimis jis groja ne ką prasčiau nei jo konkurentas Remigijus skrabalais. Miko grojimo sužavėta viena odontologijos klinika vaikinui pažadėjo trejus metus nemokamai taisyti ir prižiūrėti dantis. M. Mikutavičius juokavo, kad taip grodamas Mikas greitai dantis, kaip brangų instrumentą, nešiosis futliare.

Už Miką balsavo 14508 žiūrovai, antras liko šokėjas Paulius surinkęs perpus mažiau balsų, treti - „I.L.I. Crew“.

Prieš finalą, vykusį sostinės Teatro arenoje ir tiesiogiai transliuotą per TV3, jaudinosi visi 12 dalyvių: skaidraus balso dainininkė Berta, mažoji šokėja Vaiva, šokėjas ir choreografas Paulius, kaskadininkų duetas „Kaprex“, šokių grupė „Extreme“, multiinstumentalistas Dovydas, dantimis grojantis Mikas, skrabalininkas Remigijus, breiko šokėjai Eimis, „I.L.I. Crew“, „Real Time Modify“ ir "Banzai“.

Nors šokančiųjų gretos gerokai viršijo dainuojančių, paprastai talentų projektuos laimi solistai, o ne kolektyvai. Bet išimčių nuolat pasitaiko. Šokėjai savo ruožtu galėjo atsikirsti, kad į finalą žmonės tiek breikerių nusiuntė ne veltui.

Komisija, nevisad buvusi geranoriška, šį vakarą neištarė nė vieno kritiško žodžio – Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius ir Adolfas Večerskis dosniai dalijo pagyras.

Finalo šou pradėjo mažiausioji dalyvė – aštuonmetė šokėja Vaiva. Ji taip pat galėjo jaustis favorite – vaikai talentų konkursuose dažnai vien dėl amžiaus turi pranašumą prieš suaugusius.

Krištolinio balso savininkė Berta publiką žavėjo kalėdiškai jaukiai ir švelniai atlikta “Ave Marija“. Stilingumu išsiskyrė šokėjai Paulius, Eimis ir „Real Time Modify“.

Duetas “Kaprex“ pasirodymuose derinantis šokius su pavojingais kaskadiniais triukais šiurpino komisiją ir vertė iš vietos šokčioti silpnesnių nervų žiūrovus.

Multiinstrumentalistas Dovydas demonstravo savo sugebėjimus groti gitaromis, klavišiniais, mušamaisias instrumentais ir lūpine armonikėle.

Breikeriai “Banzai“, atrodo, pamiršo, kad kiaulių gripo epidemija baigėsi. Trijulė atrodė lyg superpavojingos cheminės laboratorijos darbuotojai su menine pakraipa.

Skrabalininkas Remigijus, kurio pasirodymas sukėlė ovacijų audrą pademonstravo tai, ką jau kelerius metus atlieka ne tik Lietuvos, bet ir kitų šalių scenose. Moderni ir klasikinė muzika atliekama vienu seniausių lietuvių liaudies instrumentų - toks Remigijaus kelias į sėkmę ir originalumą.

„I.L.I. Crew“ pelnė didžiausią publikos palankumą. Ir puikiai įrodė: kam netarnauja kojos – padės rankos ir gudri nekompleksuota galva. Jų pasirodymas “Lietuvos talentuose“ daugeliui negalią turinčių žmonių turėtų būti paskata neprarasti geros nuotaikos ir neatsiriboti nuo visuomenės.

Visi, kurie žiūrėjo šių metų konkursą ir pavydėjo, gali ruoštis – jau sausio mėnesį geriausi šou dalyviai pradeda turą po Lietuvą, jo metu bus renkami kito sezono “Lietuvos talentų“ dalyviai.

Foto rasit čia.

Zaliukas December 29 2009 2,080 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.