Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Stano nuo antradienio sūpuoja pirmagimį

Stano nuo antradienio sūpuoja pirmagimį
Nuo antradienio dainininkas Stanislovas Stavickis-Stano ir jo žmona Indrė džiaugiasi pirmagimiu.
Berniukas gimė ryte, yra guvus ir sveikas, tikino DELFI šaltiniai. Susisiekus su dainininku, šis nebuvo kalbus ir mandagiai padėkojo už sveikinimus: „Ačiū“, - tepasakė jis. Kaip anksčiau, taip ir šiandien atlikėjas kruopščiai slepia savo šeimyninį gyvenimą nuo visuomenės akių.

Pora susituokė daugiau nei prieš metus, 2008-ųjų rugsėjo pabaigoje. Abu sutuoktiniai tuomet neigė gandus, esą jųdviejų santuoka – iš reikalo. Nors iškart po vestuvių ir buvo tvirtinančių apie Indrės nėštumą, šios kalbos nepasitvirtino.

DELFI žiniomis, pagal gydytojų prognozes, Stano sūnelis pasaulį išvysti turėjo gruodžio viduryje, tačiau panašu, kad to padaryti jis neskubėjo ir gimė likus vos kelioms dienoms iki Naujųjų.

Stano ir Indrė žurnalistams yra sakę, kad ateityje svajoja tapti daugiavaike šeima, tačiau pažadėjo niekuomet vaikų nuotraukų žiniasklaidai nepardavinėti. Poros vestuvių nuotraukos žiniasklaidoje taip pat nepasirodė.

Zaliukas December 30 2009 1,657 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.