Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

V.Mičiulienė sausį pakvies į barą „Pas Violą“

V.Mičiulienė sausį pakvies į barą „Pas Violą“
Komikė Violeta Mičiulienė po Naujųjų Vilniuje atidarys barą „Pas Violą“. Jame renginių organizatoriumi žinoma moteris įdarbins aktorių Marių Jampolskį. Baro savininkė į savo užeigą pažadėjo kartą per savaitę atviriems pokalbiams pasikviesti žinomų žmonių. Visa tai – naujos laidos, startuosiančios per LNK po Naujųjų metų, idėja. Trečiadienį viename Vilniaus bare buvo nufilmuotas būsimos laidos anonsas, kurį žiūrovai eteryje turėtų išvysti po poros savaičių.

„Pasisikolinusi pinigų iš „banditų“ Violeta atidarė barą savo numylėtiniam Ramūnui Šimukauskui. Jis nežino, kad viskas daroma iš „nešvarių“ pinigų. Šimukauskas Violetos nemyli, jo tikslas yra, kad Violeta barą užrašytų jam. Ramūnui reikia baro pinigų“, - apie idėją DELFI pasakojo laidos prosiuserė Jurga Pukenytė.

Moteris tikino, kad M. Jampolskis įpareigotas rūpintis bare skambėsiančia muzika, naujais baldais bei įžymybėmis, kurios bare privalo apsilankyti. „Be to, Marius rūpinsis, kad bare kaskart dirbtų vis nauja padavėja, nes ponia Viola nori išvengti galimų jos mylimojo ir baro darbuotojų romanų“, - paaiškino J. Pukenytė.

Laidą eteryje žiūrovai išvys kartą per savaitę. Prodiuserė žadėjo, kad projekte dalyvausiančios įžymybės atviraus apie save įvairiomis temomis. J. Pukenytės teigimu, tai nebus pokalbių laida studijoje. Esą viskas vyks organiškai, įžymybės įsilies į baro gyvenimą. Moteris laidą prilygino serialui, kuriame įžymybės turės gerą progą atsiskleisti. „Bus pilnas žvaigždžių baras. Kadangi pirmoji laida bus apie baro atidarymą, vadinasi, įžymybės pasakos apie tai, kaip pirmą kartą jos ką nors darė“, - intrigavo J. Pukenytė.

„Žvaigždės taip įsilies į projektą, jog atrodys, kad jos kalba natūraliai“, - paklausta, kuris iš laidos vedėjų kalbins garsenybes, sakė prodiuserė.

Projekte žiūrovai išvys iš ekranų jau pažįstamus Violetą Mičiulienę, Marių Jampolskį, Saulių Siparį ir Ramūną Šimukauską bei kitus.

Foto rasit čia.

Zaliukas December 31 2009 1,398 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.