Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

J.Liesis – naujasis TV3 laidos „Mamyčių klubas“ vedėjas

J.Liesis – naujasis TV3 laidos „Mamyčių klubas“ vedėjas
Lietuvos pramogų pasaulio atstovas Juozas Liesis nuo sausio 9 dienos TV3 eteryje pakeis savo žmoną Eglę. Tokį sprendimą šeima priėmė gruodžio 13 dieną gimus jųdviejų sūneliui. Kaip tikina pats Juozas, šis sprendimas kilo iš noro pamatyti įdomios laidos virtuvę iš vidaus bei jos sėkmės receptus galbūt pritaikyti, pavyzdžiui, „Vyrų klube“.

„Mamyčių klubo“ klausimais aš neturiu jokios įtakos. Tai Eglutės erdvė, su kuria ji tobulai tvarkosi. Ji buvo užsiminusi apie tai dar rugsėjo mėnesį. Mes iš to skaniai pasijuokėme. Kai idealiai nėščia žmonužė gruodžio pradžioje pasakė, jog ji svajoja apie trumpą mano infiltravimą į „Mamyčių rojų“, aš svarsčiau net 15 tūkstantųjų sekundės dalių. Mano sprendimas buvo pritarti Eglutės pasiūlymui. Jis kilo iš noro pamatyti įdomios laidos virtuvę iš vidaus, sužinoti sėkmės receptus. Gal juos panaudosiu, pavyzdžiui, ,Vyrų klube‘“, – šypsosi Juozas.

Televizijos eteris buvusios vaikinų muzikos grupės „Bavarija“ lyderio Juozo Liesio negąsdina, tačiau nustebinti vis dar turi kuo.

„Po to, kai valgiau žalią elnieną, manęs televizijoje jau niekas negalėjo nustebinti. Tačiau „Mamyčių klubui‘ pavyko. Kur kas geriau jaučiuosi prieš tūkstančius žmonių ar degantį dujų stulpą, nei atsigulęs ant margo kilimo ir bandantis romiai šypsotis į kamerą. Paaiškėjo, kad vertikalės televizijoje man kur kas priimtinesnės“, – pasakoja nuo šio šeštadienio su TV3 tėveliais ir mamytėmis besisveikinsiantis J. Liesis.

Zaliukas January 06 2010 1,627 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.