Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dvidešimtmetį baigiantys švęsti "Simpsonai" iš TV ekranų dingti nesirengia

Dvidešimtmetį baigiantys švęsti
Per šimtas nominacijų ir tiek pat apdovanojimų, žvaigždė „Holivudo šlovės alėjoje“, kultinės personažų frazės, patekusios į žodynus, pirmas istorijoje animacinis „Playboy“ viršelis, 20 metų nepetraukiamos transliacijos, sveikinimas iš Vatikano jubiliejaus proga ir milijonai gerbėjų visame pasaulyje. Visa tai – animacinis serialas „Simpsonai“, kuris sausio 14 dieną baigia švęsti prieš metus prasidėjusį jubiliejaus minėjimo maratoną.

Lygiai prieš 20 metų šią dieną TV eteryje pasirodė pirmoji legendinio filmuko serija. Nuo tada šios geltonos šeimynos – Houmerio, Mardžės, Barto, Lizos ir Megės gerbėjai iš viso pamatė net 450 serijų.

„Aš svajojau, kad mano galvoje tūnantys personažai patiktų žmonėms. Kai aš pirmą kartą prabilau apie Simpsonų šeimos idėją apgalvotai siekiau, kad personažai būtų panašūs į Walto Disney‘aus Miki Mauzą. Norėjosi, kad animacinius herojus būtų galima pažinti net iš silueto“, – sako milijonus iš kultinės animacinės komedijos uždirbantis Mattas Groeningas.

Šiuo ypatingu, visame pasaulyje puikiai vaikų ir suaugusių pažįstamu serialu vakarais gali mėgautis ir TV6 žiūrovai.

Aktyviausius animacinės komedijos gerbėjus kviečiame užsiregistruoti oficialiame TV3 facebook tinklalapyje ir dalyvauti specialiame žaidime, atsakyti į klausimus ir laimėti spalvingus marškinėlius su „Simpsonų“ atributika.

Zaliukas January 08 2010 1,845 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.