Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Specialioje „Šok su manimi“ laidoje – J.Smorigino ir V.Šapranausko išpažintis

Specialioje „Šok su manimi“ laidoje – J.Smorigino ir V.Šapranausko išpažintis
Jau šį šeštadienį, kaip įprasta, 19.00 val. TV3 eteryje pasirodys paskutinė „Šok su manimi“ laida. Nauji metai atneša ir naujų permainų, gal todėl šeštadienio vakarą pagaliau išaiškės tikroji Vytauto Šapranausko konfliktų su Jurijumi Smoriginu priežastis.

Priešingose barikadų pusėse įsikūrę laidos dalyviai dažnai komentuodavo vienas kito pasisakymus ir nuomones. Šį kartą be pagrindinių konfliktų veikėjų – „Šok su manimi“ porų, kurios ir sukeldavo daugiausiai aistrų, vyrai aiškinsis visas projekto subtilybes, prisimins geriausias akimirkas ir svarbiausia vienas kitam bandys ištiesti taikos ranką.

„Atsinešiau akmenį ant širdies, noriu, kad nuimtum“, – pas Vytautą atvykęs sakys Jurijus. Jų kalba užsitęs ilgai, nes bus prisiminti ne tik paklydimai šokių aikštelėje, bet ir aistringiausios meilės istorijos, didžiausi nusikalbėjimai, „kliurkos“, kostiumai, sparnuočiausios frazės, staigmenos, veido išraiškos, pavojingiausi triukai ir geriausi pasirodymai. Jurijus Smoriginas, žinoma, nepamirš Ingos Valinskienės kojų, o Vytautas Šapranauskas primins kolegai apie skolą – su komisijos nariu nesušoktą Justino Jankevičiaus valsą.

Juračka išdrįs apie pernykštes skolas prabilti ir pats. Ar TV3 žiūrovai pamatys jųdviejų valsą, sužinosite jau visai netrukus.

Intriguojantis J. Smorigino ir V. Šapranausko prisiminų vakaras prie žindinio – aštrūs klausimai ir tiesūs atsakymai apie šokius, konfliktus ir grandiozinio projekto užkulisius – jau šį šeštadienį, sausio 9 dieną, 19.00 val.

Zaliukas January 08 2010 1,565 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.