Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Išsipildymo akcijai“ per pirmą dieną suaukota rekordinė suma – 47 tūkstančiai litų

„Išsipildymo akcijai“ per pirmą dieną suaukota rekordinė suma – 47 tūkstančiai litų
Vakar, lapkričio 2-ąją, rekordu prasidėjo ketvirtasis tradicinis ir didžiausias Lietuvoje paramos projektas globos namuose augantiems vaikams „Išsipildymo akcija“, kurią organizuoja TV3 televizija ir SEB Vilniaus bankas. Per vieną dieną geros valios žmonės akcijai suaukojo net 47 tūkstančius litų. Tokia suma pernai buvo suaukota per 4 akcijos dienas, o pirmaisiais akcijos metais – per daugiau nei dvi savaites. Kiekvienam akcijai užsiregistravusių globos namų ligoniukui šiandien paramos jau tektų už 35 litus.
Ilgėja ir akcijoje dalyvauti norinčių globos namų sąrašas – „Išsipildymo akcijos“ organizatoriai jau sulaukė laiškų iš 83 Lietuvos kūdikių ir vaikų globos namų, kuriuose auga 5031 vaikas, iš kurių net 1354 vaikams reikalinga medicinos pagalba ir priežiūra. Pagal preliminarius šių pirmųjų globos namų paskaičiavimus, būtiniausios pagalbos vien šiems vaikučiams reikėtų už beveik milijoną litų – maždaug už 837 281 litus. Be pinigėlių ligoniukams, pagalbos, meilės ir paramos reikėtų ir 1023 šiuose globos namuose augantiems vaikams, kurių dokumentai ruošiami ir jau paruošti įvaikinimui.
Paraiškas dalyvauti šiųmetėje akcijoje globos namų vadovai gali rasti TV3 interneto svetainėje www.tv3.lt ir registruotis akcijai iki lapkričio 10 dienos. Pernai akcijoje dalyvavo rekordinis skaičius – 118 globos namų ir 6727 juose augantys vaikai, šiemet laukiama prisijungiant dar daugiau globos namų.
Paaukoti globos namų ligoniukams šiemet geros valios žmonės gali telefonu – skambindami arba siųsdami SMS su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 Lt) ir 1891 (auka 5 Lt), pirkdami oranžines akcijos paramos apyrankes, kurios „Maxima“ prekybos centruose pasirodys lapkričio pradžioje, pervedant pinigus į specialią sąskaitą banke (sąskaitos numeris SEB Vilniaus banke LT89 7044 0600 0385 2791, banko kodas 70440) ir aplankant vaikučius globos namuose atvirų durų dieną – gruodžio 9-ąją.
Visi ryšio operatoriai – Omnitel, Tele2, Bitė GSM, Teo ir Mediafonas – ir šiemet atsisakė administravimo mokesčio už akcijos žinutes ir skambučius, tad visi suaukoti pinigai atiteks vaikams iš globos namų.
„Išsipildymo akcijos“ lėšas šiemet, kaip trejus metus iki šiol, administruos labdaros fondas „Vienybė“, stebės audito kompanija „KPMG Lietuva“.
Lapkričio 4 dieną TV3 televizija rodys specialų 4 val. trukmės – 13.40 val. – 17.40 val. – praėjusių „Išsipildymo akcijos“ paramos koncertų maratoną „Išsipildymo akcija". Praėjusius metus prisimenant...“. Tai bus puiki proga prisiminti, kiek daug geros valios žmonės jau nuveikė per trejus akcijos metus, įžanga į ketvirtąją „Išsipildymo akciją“ ir viena pirmųjų galimybių paaukoti šiųmetei akcijai.

Specialios „Išsipildymo akcijos“ laidelės – kasdien 18.45 val. TV3 Žiniose!
„Išsipildymo akcijos“ paramos koncertas „Praėjusius metus prisimenant...“ – lapkričio 4 dieną, šeštadienį, 13.40 val. per TV3!

Zaliukas November 03 2006 1,551 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.