Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Lietuvos talentų ieškotojai pradeda atrankinius turus po Lietuvą

Lietuvos talentų ieškotojai pradeda atrankinius turus po Lietuvą
Prieš Naujuosius pasibaigusio žiūrimiausio 2009-ųjų šou „Lietuvos talentai“ dalyviai pradeda grandiozinį turą per Lietuvą. Pirmieji talentų pasirodymai įvyks jau kitą savaitę. Dalyviai ne tik pristatys savo neeilinius sugebėjimus, bet ir ragins tautiečius dalyvauti šį rudenį vėl TV3 ekranuose pasirodysiančio, pagal pasaulinio šou formatą kuriamo, projekto „Lietuvos talentai“ atrankose. Nuo sausio 28 dienos ypatingo turo organizatoriai „Promostar“ ir „TV Manija“ įvairiuose šalies miestuose lauks tų, kurie neabejoja, kad taip pat yra talentingi ir drąsūs.

„Neabejoju, kad visų talentų dar neišsėmėme, todėl noriu visus paraginti ateiti į atrankas. Nesvarbu, ką jūs mokate daryti: dainuoti, šokti, groti. Jeigu jaučiate, kad turite talentą, ateikite ir registruokitės. „Lietuvos talentų“ komanda kviečia prisijungti prie jau pažįstamų dalyvių“, – sako pagal pasaulinio projekto formatą lietuvišką šou kuriantis Saulius Urbonavičius-Samas.

Pirmoji atranka sausio 28 dieną įvyks Raseinių kultūros centre, įsikūrusiame Vytauto Didžiojo gatvėje 10. 15–17 val. „Lietuvos talentų“ kūrėjų laikas kiekviename jų lankomame mieste bus skirtas išklausyti būsimas scenos žvaigždes, o vakare scenoje pasirodys neseniai pasibaigusio pirmojo laidos sezono pusfinalių ir finalo dalyviai. Sausio gale Žemaitijoje prasidėsiančiam turui pasirodymus jau „šlifuoja“ Berta, Vaiva, Paulius, „I.L.I. Crew“, „Real Time Modify“, „Kaprex“, „Extreme“, Dovydas, Eimis, Mikas, „Banzai“, Remigijus, Timohi, Giacomo, Gerda ir kt.
Raseiniuose sausio 28 dieną specialus „Lietuvos talentų“ žvaigždžių pasirodymas įvyks 18 val., Panevėžyje sausio 29 dieną Bendruomenių rūmuose, Kranto g. 28 – taip pat 18 val., Mažeikiuose sausio 30 dieną kultūros centre, Naftininkų g. 11 – 17 val., o Šiaulių kultūros centre, Aušros al. 31 – 18 val.

Įdėmiai žiūrėjusiems visas „Lietuvos talentų“ laidas pristatyti finalo dalyvių nereikia. O ypač – nugalėtojo Miko Stankevičiaus, visą Lietuvą nustebinusio grojimu itin neįprastu instrumentu – dantimis. 10 000 eurų laimėjęs septyniolikmetis atsitiktinai užsiregistravo „Lietuvos talentuose“. Vaikinas iš pradžių abejojo, ar bus suprastas, kai rimtus kūrinius atliks neįprasta technika. Groti dantimis Mikas išmoko dar vaikystėje. Išgirdęs per kiemą vaikštantį ir dantimis taukšintį kaimyną, vaikinas pabandė tą patį padaryti ir jam pavyko.

Per turą vaikinas ketina atlikti duetus ne tik su dainuojančiais, bet ir grojančiais „Lietuvos talentų 2009“ dalyviais.

„Noriu paraginti visus talentingus žmones nepražiopsoti progos. Talentai būtinai atvažiuos ir į jūsų miestą. Mes tikrai pratęsime šį puikų, gerų emocijų kupiną projektą ir ieškosime naujų talentų“, – sako projekto režisierius ir scenarijaus autorius Mindaugas Meškauskas.

Zaliukas January 22 2010 1,415 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.