Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

R.Šapauskui gimė duktė Elžbieta

R.Šapauskui gimė duktė Elžbieta
TV aktoriui, žurnalistui ir diskžokėjui Rimui Šapauskui ir jo žmonai Linai trečiadienį apie pusę septynių vakaro gimė duktė. Laimingi tėvai jai suteikė Elžbietos vardą. „Viskas puiku, esame sveiki ir laimingi“, - sakė R.Šapauskas. Tai pirmas Šapauskų šeimos vaikas, kurio jie susilaukė po septynerių metų santuokos.

Belaukdami kūdikio Rimas ir Lina Šapauskai džiaugėsi, kad nėštumą ilgą laiką pavyko nuslėpti nuo žiniasklaidos akių. Anksčiau, pora buvo patekusi į komišką situaciją, kai spauda apie Linos nėštumą paleido antį.

Šį kartą naujai iškeptas tėtis nebuvo daugiažodiškas. Dar prieš gimstant dukrelei jis tikino, kad šis faktas nėra jau toks svarbus visuomenei.

Viename interviu save nuobodžia ir neskandalinga šeima pavadinę Rimas ir iš Plungės kilusi Lina susipažino Bernardinų bažnyčioje, kurioje nuolat lankėsi ir iki vestuvių draugavo porą metų.

R. Šapauskas išgarsėjo drauge su Algiu Ramanausku-Greitai dalyvaudamas kolektyvo „Radioshow“ veikloje ir TV laidose kuriamais komiškais personažais. Garsiausias jų - siauro intelekto jaunuolis Budulis. Šiuo metu jis drauge su ilgamečiu kolega TV laidoje „Dviračio šou“ kuria peliukų Sūrskio ir Mauzerio personažus.

Prancūzų kalbos specialistė L.Šapauskienė buvo dainininko Bertrand'o Cantat ir jo šeimos vertėja per garsiąją aktorės Marie Trintignant nužudymo bylą.

Zaliukas February 18 2010 1,501 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.