Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Žvaigždžių duetuose“ nebepamatysime Kilkuvienės ir Arbačiausko

„Žvaigždžių duetuose“ nebepamatysime Kilkuvienės ir Arbačiausko
Šeštadienio vakarą LNK muzikinį projektą „Žvaigždžių duetai“ paliko Aušra Kilkuvienė ir Giedrius Arbačiauskas.

Komisijos, kurią sudarė maestro Vytautas Juozapaitis, laidų vedėjas Vytenis Pauliukaitis, Inga Valinskienė ir aktorius Ramūnas Rudokas, vertinimu ši pora buvo ne pati prasčiausia – šeštadienį jai komisija skyrė 35 balus.

Šeštadienio „Žvaigždžių duetų“ tema – miuziklai ir operos arijos. Miuziklų maratoną pradėjo Marius Gelažnikas ir Baiba. Praėjusią savaitę bene prasčiausiai projekte pasirodžiusi pora ir šį kartą nuvylė komisiją. Pora atliko dainą iš miuziklo „Svajonių merginos“.

„Norėjau jam įspirti į užpakalį. Kartais mes net negirdime, ką jis dainuoja“, – nerišlų Mariaus dainavimą kritikavo Inga Valinskienė. „Labai nuliūdau. Merginos dainavo sau, Marius – sau. Rašau labai blogą pažymį“, – septynetu porą įvertino V. Pauliukaitis. Tuo tarpu R. Rudokas porą įvertino dešimtuku. Komisija duetui skyrė 34 balus.

Aušra Kilkuvienė ir Giedrius Arbačiauskas, praėjusią savaitę susumavus žiūrovų ir komisijos balus, surinkę mažiausiai balų, šį šeštadienį kalbėjo, jog apie „Žvaigždžių duetų“ laimėjimą negalvoja, tenori išlikti projekte.

„Pasigedau aistros karstytis lianomis. Pasigedau“, – teigė R. Rudokas, tačiau nenusivylė „tarzanišku“ pasirodymu ir porai skyrė 10 balų. „Pora buvo truputį išsigandusi kūrinio, kurį atliko. Man pritrūko įvairesnių spalvų“, – miuziklo „Tarzanas“ dainą kritikavo Inga Valinskienė. Komisija skyrė Aušrai ir Giedriui 35 balus.

Merginos iš grupės „69 danguje“, pasipuošusios aristokratiškais kostiumais, po dainos pasveikino partnerį Jeaną Claude‘ą su gimtadieniu. „Jūsų pasirodymas džiugina akį, o dabar ir ausį. Tai bene geriausias Jeano pasirodymas“, – duetą gyrė pirmininkas V. Juozapaitis. Komisija duetui skyrė 39 balus, nors V. Pauliukaitis ir kritikavo „69 danguje“ merginas, kad šios per dainą šoko tik „viena koja“.

„Operos fantomo“ miuziklo ariją atlikę Kastytis Barisas ir Vaida Genytė nesujaudino komisijos narės Ingos Valinskienės. Ji pripažino nepajutusi poros ryšio ir dueto tarpusavio traukos. I. Valinskienė porai skyrė 9 balus. V. Pauliukaitis liko sužavėtas Kastyčio ir Vaidos „maskaradu“. Susumavus komisijos rezultatus, pora buvo įvertinta 37 balais.

Giedrės Balutytės ir Viliaus Tarasovo duetas surinko 37 komisijos balus. V. Pauliukaitis įvertino Giedrės dainavimą kaip „cukraus laižymą per stiklą“, o V. Juozapaitis pasigedo dueto perfekcionistinio požiūrio į dainos parengimą.

„Spragtuko“ ariją parengę Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo žiūrovus nustebino humoristiniu šou. „Nesupratau, ką norėjote parodyti“, – sakė V. Juozapaitis. Su komisijos pirmininku sutiko ir V. Pauliukaitis: „Kaip jūs atrodote kolegų kontekste? Padarykite ką nors „faino“. „Bilibirda“, – įvertino I. Valinskienė. Komisija porai skyrė 32 balus.

Marius Jampolskis ir Irūna sulaukė 38 balų įvertinimo. Dainą iš miuziklo „Merė Popins“ atlikę dainininkai pademonstravo itin jausmingą ir emocingą spektaklį. V. Pauliukaičiui jausmingos dueto pasirodymo scenos nepasirodė įtaigios, labiau nuobodžios.

Eglė Jackaitė ir Deivydas Zvokus atliko ariją iš „Sevilijos kirpėjo“. Inga Valinskienė, kreipdamasi į Eglę, pamiršo jos vardą ir papriekaištavo šviesiaplaukei, jog ši scenoje per daug straksi. R. Rudokas, kaip ir visos laidos metu, oponavo Ingai, pagyrė porą ir už trūkumus, ir už privalumus. „Tu pats geriausias „popsūchos“ kūrėjas“, – D. Zvonkui tarė R. Rudokas. Komisija porai skyrė 35 balus.

Eurika Masytė ir Ramūnas Difartas gavo 35 komisijos balus. V. Pauliukaitis pasipiktino pasirodymo rekvizitų gausa: dirbtine palme, vaikais, batutu, smaugliu... Komisijos nario nuomone, daiktų gausa ant scenos prastina pasirodymą.

Susumavus dviejų savaičių žiūrovų balsus, projektą paliko Aušra Kilkuvienė ir Giedrius Arbačiauskas. Jau antrą kartą savaitės favoritais tapo grupė „69 danguje“ ir Jeanas Claude‘as.

Daugiausiai žiūrovų balsų šeštadienį surinko N. Zvonkė ir V. Cololo – 8884 balsus , o mažiausiai – 1488 E. Masytė ir R. Difortas.

Zaliukas February 28 2010 1,705 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.