Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Po devynerių metų filmuojamas serialo „Gedimino 11“ tęsinys

Po devynerių metų filmuojamas serialo „Gedimino 11“ tęsinys
Prodiuseris Rolandas Skaisgirys po devynerių metų nutarė pratęsti praeityje populiarų TV serialą „Gedimino 11“. Jau filmuojamos naujos šio politinio trilerio serijos. Vaidinti seriale kviečiami ir nauji, ir tie patys aktoriai, kurie vaidino ir pirmajame sezone. Pagrindinį vaidmenį atlikusio tragiško likimo aktoriaus Sauliaus Mykolaičio nepakeis niekas. Jo personažo Tomo naujame sezone nebeliks.

„Gedimino 11“ per BTV buvo rodytas 2001 metais. Serialo pavadinimu buvo pasirinktas Lietuvos Vyriausybės adresas. Politines ir kriminalines peripetijas nagrinėjęs kūrinys sulaukė nemažai žiūrovų susidomėjimo. Jį buvo pamėgę ir tie, kurie paprastai serialo žanrui yra abejingi. „Gedimino 11“ siužetas buvo aštrus, o keiksmažodžiais papildyti dialogai - labai spalvingi. Jame vaidino rinktinė aktorių komanda: R. Adomaitis, L. Liaucevičius, R.Valiukaitė, D.Meškauskas, A.Keleris ir kt.)

Ir dabar vienas serialo kūrėjų R.Skaisgirys žada nenuobodų siužetą: „Šios dienos politinės realijos taip greitai kinta ir yra tokios įvairios, kad temų tikrai nepritrūksime“.

Kūrėjai sako, kad naujojo sezono serijos bus ilgesnės nei prieš tai buvusios ir truks apie valandą. TV filmo scenarijaus autoriai trys - Aidas Puklevičius, Aidas Žiliukas ir R. Skaisgirys.

„Gedimino 11“ TV eteryje pasirodys dar šį sezoną. Kol kas nėra žinoma, per kurį kanalą jis bus transliuojamas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.