Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Tu gali šokti?“ paradui vadovaus L.Pobedonoscevas-Leo

„Tu gali šokti?“ paradui vadovaus L.Pobedonoscevas-Leo
Netrukus TV3 eteryje startuos naujas šokių projektas „Tu gali šokti?“, kuriame varžysis profesionalūs šokėjai. Praėjusį savaitgalį įvyko TV projekto atranka, kurioje dėl patekimo į projektą varžėsi 1500 dalyvių. Dalyvius vertino garsiausi Lietuvos choreografai. Atrankoje taip pat buvo galima išvysti buvusį laidos „Rožių kerai“ ir „3-ias butas“ vedėją Leonardą Pobedonoscevą. DELFI pasiteiravus aktoriaus, ką jis veikė atrankoje, Leo išsisukinėjo: „Dirbau, tiesiog dabar dirbu užkulisiuose, o ne ekrane. Nenoriu labai kalbėti apie savo dabartinį darbą televizijoje“.

Tačiau „Tu gali šokti?“ prodiuseris Saulius Urbonavičius neslapukavo ir DELFI atskleidė, kad Leo bus naujojo projekto vedėjas: „Taip, naująjį šokių šou „Tu gali šokti?“ ves šmaikštusis laidų vedėjas Leo. Norėjom vedėjos moters taip, kaip formatas reikalauja, bet tinkamos neradome, Lietuvoje - vedėjos deficitas. O Leo buvo tinkamas variantas, nes pats yra ragavęs TV šokių projekto šokėjo duonos, tai supras ir atjaus dalyvius.“

Prieš kelis metus L. Pobedonoscevas dalyvavo LNK šokių projekte „Šok su žvaigžde“, kuriame užėmė antrą vietą. Leo su savo šokių partnere Viktorija Kunauskaite buvo televizijos žiūrovų ir komisijos favoritai, bet finale pergalę iš jų išplėšė milijonierius Vladimiras Romanovas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.