Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Vaikų balse“ triumfavęs Šapranauskas viešai atsiprašinėjo Jurkutės

„Vaikų balse“ triumfavęs Šapranauskas viešai atsiprašinėjo Jurkutės
„Vaikų balso“ apdovanojimuose daugiausiai nominacijų gavo aktorius Vytautas Šapranauskas, kuris atsiimdamas antrąjį apdovanojimą atsiprašinėjo Jurgitos Jurkutės, kad ne ji tapo metų aktore. V. Šapranauskui populiarumu nenusileido ir atlikkėjas Mantas, kuris taip pat gavo dvi „Vaikų balso“ statulėles.

Žvaigždės ir žvaigždutės jau tikriausiai įpratę prie įvairių nominacijų ir apdovanojimų, tačiau kasmetine tradicija tapę „Vaikų balso“ apdovanojimai į sceną sukvietė visą būrį iš televizijos ekrano ar muzikos scenos pažįstamų veidų.

Renginį vedė Agnė Grudytė-Guobienė ir Oksana Zlatkovaitė. Šiemet renginio organizatoriai žiūrovams parengė staigmeną - koncerto metu vyko detektyvas: apsaugos komandos vadas Kristupas Krivickas gavo paslaptingą anoniminį laišką, kuriame buvo grasinimas susprogdinti televizijos studiją, o gudraus detektyvo vaidmuo atiteko Džiugui Siaurusaičiui. Viso vakaro metu kruopštusis detektyvas ieškojo studijoje įtariamųjų.

Šiemet „Vaikų balso“ apdovanojimuose buvo įteiktos aštuonios statulėlės.

Į „Metų televizijos žvaigždės“ apdovanojimą pretendavo aktorius ir televizijos laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas, projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojas Mikas ir aktorius Leonardas Pobedonoscevas. Šioje nominacijoje triumfavo V. Šapranauskas, kuris surinko net 58555 žiūrovų balsus. Atsiimdamas apdovanojimą, kurį jam įteikė grupės „Yva“ lyderė Natalija Zvonkė, V. Šapranauskas su jam nebūdingu kuklumu sakė: „Esu pasimetęs ir nežinau, ką pasakyti... Žvaigždės šviečia danguje, o mes tik meteoritai, kurie sužiba ir vėl užgęsta...“- filosofiškai mintį baigė V. Šapranauskas.

Į „Metų atlikėjo“ titulą pretendavo atlikėjai Mantas, Sasha Song ir Deivis, o sėkmė antrus metus iš eilės nusišypsojo Mantui. Apdovanojimą jam įteikė dainininkas ir televizijos laidų vedėjas Marijonas Mikutavičius, kuris į sceną nusileido lynu ir paklaustas, ar nenusivylė, kad pats netapo metų atlikėju, sakė: „Mano gerbėjai matyt jau suaugo ir atėjo į protą“.

„Metų atlikėja“ pretendavo tapti dainininkė Mia, „Chorų karų“ generolė ir „Vaikų Eurovizijos“ dalyvė Eglė Jurgaitytė bei atlikėja Lina Joy. Šios nominacijos prizininkę paskelbė atlikėja Rūta Ščiogolevaitė, kuri scenoje sakė: „Man labai smagu paskelbti šią nominaciją, ypač dėl to, kad atlikėjas skyrė labai nedidelis balsų skaičius.“

„Metų atlikėja“ tapo Mia ir publika ne visai suprato, ką omenyje turėjo R. Ščiogolevaitė, kai sveikindama scenos kolegę ir perduodama jai mikrofoną sakė: „Tai daiktas, kurio man tikrai negaila“. Mia susijaudinusi ir dėkojo balsavusiems bei savo tėvams. Už Mią balsavo 49105 žiūrovai.

„Metų knyga“ tapo Stephenie Meyer „Saulėlydžio“ saga, dar į šį apdovanojimą pretendavo Kazio Sajos „Septyni miegantys broliai“ bei Knister „Ragana Lilė Liliputijoje“. „Metų knygos“ apdovanojimą paskelbė aktorius Ramūnas Rudokas, kuris prisipažino, jog vaikystėje yra perskaitęs visas savo gimtojo miestelio bibliotekoje buvusias pasakų knygas.

„Metų aktoriumi“ į metų aktoriaus titulą pretendavo Giedrius Savickas, Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė. Prizo laimėtoją paskelbė šokėjas ir choreografas Gytis Ivanauskas: „Metų aktoriumi tapo Vytautas Šapranauskas“, - džiugią naujieną pranešė žinomas aktorius atplėšęs paslaptingą raudoną voką su balsavimo rezultatais..

„Labai noriu atsiprašyti Jurgitos Jurkutės, ji turėjo tapti metų aktore. Nekukliai pasakysiu – vaikų balsais kalba teisybė“, - juokavo V. Šapranauskas.

„Metų grupe“ pretendavo tapti grupė „N.E.O.“, „Studentės“ ir „69 danguje“. Skelbdamas nugalėtojus žinomas choreografas ir tikras šokių ekspertas Jurijus Smoriginas sakė: „Su didžiuosiu pasimėgavimu skelbiu, jog tai grupė, kuri šoka ir daro špagatus taip pat gerai, kaip ir aš – tai “69 danguje“.

„Metų daina“ pretendavo tapti Linos Joy kūrinys „Nutapysiu“, vaikinų grupės „N.E.O.“ daina „Rudeninė gatvė“, bet balsų skaičiumi konkurentus pralenkė Manto daina „Stok“.

„Metų filmo“ apdovanojimui buvo nominuoti „Ledynmetis 3“, „Įsikūnijimas“ ir „Hana Montana“. Apdovanojimą pristatė serialo „Amžini jausmai“ aktorė Evita: „Daugiausiai vaikų balsų surinko filmas „Hana Montana“, o dainą iš šio filmo scenoje padainavo Eglė Jurgaitytė.

„Vaikų balso“ apdovanojimų įrašą TV3 žiūrovai išvys balandžio 5 d.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.