Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per TV6 - nauja laida gyvūnų mylėtojams

Per TV6 - nauja laida gyvūnų mylėtojams
Gyvūnų mylėtojų ir augintojų pamėgta laida apie gamtą ir gyvūnus „Tavo augintinis“ dabar bus transliuojama per TV6. „12 metų šią laidą rodė TV11, - sako laidos autorė, prodiuserė ir vedėja, žurnalistė Renata Plumpienė. – O apskritai ši laida įvairių TV kanalų eteryje gyvuoja 15 metų. Ir toliau pasakosiu žiūrovams apie naujienas kinologijoje bei felinologijoje, lankysimės kačių ir šunų parodose, bus siužetų apie triušius, jūros kiaulytes, dekoratyvinius paukščius, žuveles bei egzotinius gyvūnus.“

„Kasmet bent porą kartų per metus su operatoriumi apsilankome Kauno zoologijos sode, esame laukiami Respublikiniame jaunųjų gamtininkų centre. Kiekvienais metais rengiu išsamų reportažą iš pasaulinės šunų parodos. Šiais metais „Dog World Show 2010“ įvyks Danijoje. Jau gavau akreditacijos patvirtinimą, rengsiu išsamų pasakojimą iš parodos. Šie reportažai susilaukia itin didelio žiūrovų susidomėjimo, nes iš Lietuvos paprastai būnu vienintelė žurnalistė, tad ir mano reportažai – ekskliuzyviniai. Na, o svarbiausia – kiekvienoje laidoje stengsiuosi atsakyti bent į dalį žiūrovų klausimų. O jų būna įvairiausių – nuo kilmingų šunelių kainos iki sudėtingų klausimų veterinarui“, - sakė laidos kūrėja.

„Tavo augintinis“ balandžio 18 d. 9 val. - per TV6.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.