Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 projekte „Tu gali šokti“ nugalėjo sportinių šokių treneris Tomas Uroška

TV3 projekte „Tu gali šokti“ nugalėjo sportinių šokių treneris Tomas Uroška
Įnirtinga kova tarp pirmos ir trečios vietų su milžinišku žiūrovų palaikymu virė visą tiesioginės finalinės TV3 šou „Tu gali šokti“ transliacijos laiką. Iš karto išsiveržęs į priekį Tomas vos porą kartų praleido prieš save Gaudrę, be to, jam ant kulnų lipo Naglis, tačiau galutinis žiūrovų verdiktas buvo lemiamas. Tomas Uroška, įgyjęs sportinių šokių trenerio specialybę, o dabar vaikus mokantis šokti hiphopą, laimėjo penkių tūkstančių eurų prizą ir populiariausiojo Lietuvos šokėjo vardą. Kaunietis TV3 šokių šou nugalėtojas šokti pradėjo būdamas dar vaikas. Mama už rankos nuvedė į šokių studiją ir pasakė: „Tu būsi šokėjas.“

Dar projekto pradžioje Tomas iš visų išsiskyrė didžiuliu pasitikėjimu savimi ir noru įrodyti, kad jis tikrai gali šokti.

„Aš atėjau pateisinti artimųjų ir savo viltis“, – po pirmo pasirodymo sakė Tomas. Akivaizdu, viltys pasiteisino. Antrojoje vietoje likusi vilnietė Gaudrė Kazlauskaitė, vyriausioji amžiumi projekto dalyvė, dėl šokio gali paaukoti viską.

„Atimkite iš manęs šokius, atimsite viską“, – toks Gaudrės moto.

Energingoji mergina kelią į finalą skynėsi nepaisydama traumų ir skausmo.

„Aš noriu ir galiu šokti“, – sakė Gaudrė.

Trečiasis finale liko šokantis fotografas Naglis, papirkęs visus klasikinio šokio improvizacijomis. Ketvirtoji – charizmatiškoji Irina. Gimusi ir augusi Minske, dėl meilės atvykusi į Lietuvą ir čia įrodžiusi, kad yra verta populiariausiosios šokėjos vardo.

„Finalo dalyviai visi buvo verti nugalėti. Jie padarė milžinišką darbą, per porą mėnesių išmoko tiek, kiek žmonės mokosi visą gyvenimą. Šokis ne toks paprastas, jį reikia pajausti, išgyventi ir sušokti taip, kad bėgtų šiurpuliukai“, – pasibaigus TV3 projektui „Tu gali šokti“ sakė prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.
Šokių šou režisierius Mindaugas Meškauskas dėkodamas visiems už atliktą darbą džiaugėsi: „Finale pasirodė tie, kurie gali šokti. Tuo virusu, tikiuosi, užkrės ir kitus kolegas ar šokį mėgstančius žmones, kuriuos mes sutiksime naujame „Tu gali šokti“ sezone.“

Beje, finale netrūko staigmenų, žiūrovai itin audringai sutiko Modestą, Daną, Lauryną, jau anksčiau iškritusius iš šou, bet atėjusius sušokti gražiausių savo šokių. Scenoje visų nuostabai pasirodė ir choreografai, o laidos vedėjas Marijus Mikutavičius taip pat iš salės iškeliavo šokio žingsniu.

Šokių aistra toliau tęsis rudenį antrame „Šok su manimi“ sezone!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.