Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

N.Šulija džiaugiasi šeimos pagausėjimu

N.Šulija džiaugiasi šeimos pagausėjimu
„Orų berniukas“ ir horoskopų sudarytojas Naglis Šulija bei jo mylimoji pedagogė Giedrė jau džiaugiasi jųdviejų pirmąja atžala. Dukrytė pasaulį išvydo praeitą savaitę, tačiau vėl į tėvystės rūpesčius pasinėręs Naglis plačiau pasakoti apie dukrelės gimimą bei tikslinti kitų detalių nepanoro. Padėkojęs už sveikinimus, N. Šulija patikino, kad dukrytė jaučiasi gerai. „Viskas gerai, bet kol kas šią temą nelabai noriu plėtoti, tikrai viskas gerai“, – DELFI kalbėjo jis.

Tai, kad pora laukiasi savo pirmojo vaikelio, paaiškėjo balandžio pabaigoje. Pro akylų žurnalistų akis neprasprūdo besilaukianti Giedrė, drauge su N. Šulija pasirodžiusi viešumoje. Apie būsimą šeimos pagausėjimą žiniasklaidos atstovams išdavė suapvalėjęs žinomo sinoptiko mylimosios pilvukas. „Tokio fakto nepaslėpsi“, – žurnalistams kalbėjo Naglis, tačiau net vien tik įžymybes liaupsinančiam žurnalui platesnių komentarų apie būsimus tėvystės rūpesčius pašykštėjo.

DELFI skaitotojos žiniomis, dukrytės žinoma pora sulaukė naktį iš liepos pirmosios į antrąją. Liepos antrąją savo 34-ąjį gimtadienį minėjo N. Šulijos gyvenimo draugė Giedrė.

N. Šulija iš pirmosios santuokos turi du pilnametystės sulaukusius sūnus.
Gimus trečiajai atžalai sinoptikas laikomas daugiavaikiu tėvu.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.