Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

R.Dominaitytė vaidins naujame seriale „Giminės po 20 metų“

R.Dominaitytė vaidins naujame seriale „Giminės po 20 metų“
Legendinio serialo „Giminės“ kūrybinė komanda pradėjo filmuoti serialo tęsinį „Giminės po 20 metų“. Naujame seriale žiūrovai pamatys ne tik buvusio serialo žvaigždes: Antaną Šurną, Vaivą Mainelytę, Dalių Mertiną, bet ir naujus aktorius. Viena iš naujų aktorių – aktorė Redita Dominaitytė. Redita prieš kelis mėnesius sulaukė buvusio serialo „Grybauskai“, kuriame anksčiau vaidino, režisieriaus Raimundo Paškevičiaus skambučio.

„Jis mane pakvietė vaidinti konkretaus vaidmens, kadangi seriale naujų vaidmenų yra keletas, jie žinojo kokio tipažo jiems reikia ir Raimundas pagalvojo, jog aš labai tikčiau jo parinktam vaidmeniui. Seriale vaidinsiu emocionalią ir spalvingą asmenybę – paštininkę Solveigą“, - kalbėjo aktorė.

R. Dominaitytė net neabejojo režisieriaus pasiūlymu ir iškart jį priėmė. Aktorė džiaugiasi, jog turi garbės prisiliesti prie serialo – legendos, dirbti su nuostabiu režisieriumi Sauliumi Vosyliumi, komandos nariais, kurie yra dalyvavę kuriant lietuvišką kiną, vaidinti su aktoriais, kurie yra įėję į Lietuvos teatro ir kino istoriją. „Šio serialo net negalima traktuoti, nes jis kuriamas kino principais, tai kažkas tarpinio tarp kino ir serialo“, - teigė Redita.

Jau yra nufilmuota 10 serialo „Giminės po 20 metų“ serijų, kurios aktorei buvo tarsi šventė, nes fimuojant vyrauja puiki atmosfera, be galo šilti santykiai tarp aktorių. Redita būna filmavimuose netgi tada, kai nėra filmuojamos jos scenos, ir stebi kitų serialo žvaigždžių vaidybą.

„Profesionalų vaidyba – man gyva mokykla. Priverčia pamiršti, jog čia tik filmavimas, nes jie labai įtaigiai vaidina. Žiūrėdama žaviuosi jų energija, išmintimi, momentais užmirštu, kiek jiems metų“, - pasakojo įspūdžius aktorė.

Be filmavimų, R. Dominaitytė vienoje radijo stotyje veda laidą „Šeštadienio rytas“, kurioje nagrinėja pačiai įdomias bei aktualias temas. Jai darbas radijuje – puiki galimybė lavinti ne tik scenos kalbą, bet ir tobulinti oratorystę, taip pat pabendrauti su įdomiais žmonėmis.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.