Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Sekmadienį per TV3 – R.Cicino koncertas draugams

Sekmadienį per TV3 – R.Cicino koncertas draugams
Sekmadienį, kovo 12-ąją, 20.45 val. TV3 rodys įspūdingą Lietuvos estrados princo Ryčio Cicino muzikinį šou – „Ryčio Cicino koncertas draugams“. Daugiau nei valandos trukmės populiariausių dainų koncerte Rytis Cicinas draugams pasirodys ir su lietuviškos estrados karaliene Janina Miščiukaite, ir su plunksnuotosiomis „Rokada“ šokėjomis, ir duete su operos soliste Aušra Cicėnaite.

Smagiame koncerte R. Cicinui populiariausias dainas dovanos geriausi jo draugai – Lietuvos moterų numylėtinis Žilvinas Žvagulis, smagioji Irena Starošaitė ir tvirtabalsė Arina, estrados princą sveikins gausybė kviestinių Lietuvos pramogų verslo, televizijos ir politikos žvaigždžių, tarp jų ir drauge su dainininku TV3 kelionių realybės šou „Kelionė su žvaigžde“ dalyvavęs pramogų atstovas Jogaila Morkūnas

Muzikinį šou „Ryčio Cicino koncertas draugams“ ves maestro Vytautas Kernagis.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.