Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

A.Rimiškis penktadienį vedė mylimąją

A.Rimiškis penktadienį vedė mylimąją
Penktadienį savo mylimąją Vaidą Pužaitę vedė muzikinio realybės šou nugalėtojas Andrius Rimiškis. Tą DELFI patvirtino atlikėjo vadybininkas Gintaras Bendžius. Pora susižadėjo dar šių metų pradžioje ir nuo žurnalistų neslėpė, kad vestuves iškels vasarą. A. Rimiškis mylimajai pasipiršo netradiciniu būdu, prie namų durų atsiuntęs uniformuotus policijos pareigūnus. Šiems patikinus, kad A. Rimiškis – areštinėje, Vaida buvo pakviesta išeiti į kiemą, kur su žiedeliu ir puokšte gėlių jos jau laukė mylimasis.

DELFI šaltinių žiniomis, garsi pora aukso žiedus sumainė Nidos bažnyčioje. Atsitiktinai į bažnyčią užsukusi skaitytoja tikino, kad ceremonijoje dalyvavo tik artimiausi A. Rimiškio ir V. Pužaitės aplinkos žmonės, ceremonijos dalyvių buvo nedaug. Atlikėjas vilkėjo puošnų baltą kostiumą, nuotaka – stilingą baltos spalvos atlasinę suknelę. Ceremonija prasidėjo 13-ą valandą. Jaunieji po tuoktuvių bažnyčios šventoriuje buvo fotografuojami ir filmuojami.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.