Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Keistuolio įvaizdis - kelias į sėkmę?

Keistuolio įvaizdis - kelias į sėkmę?
TV3 laidoje „Su Nomeda“ (17 val. 40 min.) - didžiulio, bet kontroversiškai vertinamo populiarumo sulaukę keistuoliai Minedas ir Antanas iš realybės šou „Dangus“.

Minedo ir Antano išpopuliarėjimo priežastis aptarinės „Dangaus“ prodiuseris ir Eurovizijos nacionalinės atrankos komisijos narys Saulius Urbonavičius-Samas, daugybę keistuolių savo vaidmenyse įamžinęs aktorius ir TV3 laidos „Puikusis šou“ vedėjas Vytautas Šapranauskas bei savireklamos specialistas Kristinas Taukačikas.

Gyvoje diskusijoje laidos dalyviai sprendė klausimą - ar iš tiesų Minedas ir Antanas yra tikri, nesuvaidinti personažai. „Dangaus“ keistuoliui Antanui nepatiko jo gretinimas su Minedu. Laidoje jis prisipažino, kad kartais jo elgesys realybės šou būdavo netikras.

„Scenoje visi būna ne visai natūralūs. Kartais toks būdavau ir aš“, - aiškino Antanas.

Intriguojanti buvo ir V.Šapranausko bei Antano akistata. Pirmojo „Dangaus“ šeimininkas tikino, kad atviri pasityčiojimai iš keistuolio Antano tebuvo jo personažo pasakytos frazės.

Tuo tarpu Minedas pasakojo, kad jau nuo vaikystės jis garsėjo savo originaliomis idėjomis ir sprendimais. Be to, jis aiškino niekada nevaidinantis.

„Užteks tyčiotis. Tai tas pat, kas versti šokti žmogų be kojų“, - tokia fraze Eurovizijos atrankoje Minedo pasirodymą įvertinęs Samas laidoje taip pat buvo kategoriškas: „Šitas žmogus neturi balso. Kodėl mes iš jo juokiamės? Jam negalima dainuoti!“.

Ruošdami šią laidą jos kūrėjai susidūrė su problema - keistuolių elgesio viešai įvertinti nesutiko nė vienas psichologas.

Zaliukas January 21 2007 1,892 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.