Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

L.Gradauskienė žaidėjus izoliuos „Burbule“

L.Gradauskienė žaidėjus izoliuos „Burbule“
„Lietuvos ryto“ televizijoje rugsėjį startuoja linksmas ir informatyvus žaidimas „Burbulas“. Naujos laidos vedėja - Livija Gradauskienė pasiūlys žiūrovams kelioms dienoms atsiriboti nuo bet kokios informacijos ir įsitikinti, koks beprotiškas gali būti pasaulis. Analogiškas žaidimas „The Bubble“ populiarus visame pasaulyje: Izraelyje, Danijoje, Lenkijoje, Didžiojoje Britanijoje.

Pirmieji laidos dalyviai - Donalda Meiželytė, Gediminas Juodeika ir Erika Santos - trims paroms buvo izoliuoti nuo bet kokios informacijos: buvo konfiskuoti telefonai, iš namo buvo išneštas televizorius, trijulė neturėjo nei radijo, nei prisijungimo prie interneto, nei spaudos. Ketvirtą dieną po informacijos vakuumo dalyviai žaidimo studijoje turėjo parodyti, kaip jie susigaudo realybėje. „Burbulo“ organizatoriai jiems pateikė gausybę klausimų ir užduočių iš pastarųjų dienų įvykių, o žaidėjai turėjo atspėti, kas yra tiesa, o kas tik gražiai „supakuotas“ melas.

Vienas iš laidos išskirtinių bruožų – reportažai iš esamų ir tariamų aktualijų. Tik vienas iš tų reportažų sukurtas pagal tikrus faktus, o žaidėjai turi atspėti, kuris.

Pirmoji žaidimą išbandžiusi trijulė kol kas jokių prizų nelaimėjo, bet savo kailiu įsitikino, kad po visiškos izoliacijos nuo bet kokios informacijos pasaulis nustebina išties beprotiškomis naujienomis.

Panašios linksmos, kartais sudėtingesnės užduotys laukia ir kitų dalyvių, kurie panorės save išbandyti žaidime „Burbulas“. Rugsėjį startuosiančioje laidoje bus gausybė klausimų, tariamų ir tikrų straipsnių iškarpų, reportažų iš tikrų ir sufabrikuotų įvykių, o dalyviai turės atspėti, kas tiesa, o kas tik įtikinamai supakuotas melas.

„Burbulas“ bus rodomas kiekvieną dieną išskyrus savaitgalius ir kiekvieną dieną geriausiai į klausimus atsakinėjęs žaidėjas laimės svajonių kelionę.

Licenziją šiam televizijos žaidimui „Lietuvos ryto“ televizija įsigijo iš prodiuserinės Izraelio kompanijos „Armoza Formats“.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.