Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Drąsos kainos“ aktorė Irūna demonstravo ne narsą, o pedikiūrą

„Drąsos kainos“ aktorė Irūna demonstravo ne narsą, o pedikiūrą
Paskutinę rugpjūčio dieną TV3 eteryje startuoja naujas serialas „Drąsos kaina“. Jo aktoriai antradienį buvo sukviesti į naują sostinės nuotykių parką Belmonte patikrinti narsos medžių viršūnėse. Ne tik vaidinti kontraversiškame seriale, bet ir įveikti miške įrengtus pakabinamus kliūčių ruožus bei nusileisti 333 metrų ilgio trosu drąsos tikrai turi pagrindinis serialo aktorius Rolandas Boravskis, o pagrindinio moteriško vaidmens atlikėja Irūna Puzaraitė į nuotykių parką išsirengė avėdama aukštakulnius bei trumpą sijoną.

Buvo akivaizdu, kad serialo debiutantė nė nesirengia lipti į medį. Tiesa, jos aukštakulniai netiko ne tik trasoms, bet ir kopimui į pažliugusį kalną jų link. Pramogų parko vietą jaunoji aktorė pasiekė basa, kaip pridera įkūnijamai serialo herojei Linai, demonstruodama ryškų pedikiūrą.

Ekstremalios pramogos nesužavėjo ir aktorės Larisos Kalpokaitės. Išgirdusi, kad per prievartą niekas į medžius nekels, moteris lengiau atsiduso ir šypsodamasi stebėjo drąsesnius kolegas besikabarojančius linguojančiomis trasomis. Stebinčių iš apačios buvo daugiau nei pasiryžusių karstytis viršuje.

Išdrįsusieji nusileisti nuo šlaito trosu buvo pasitikti plojimais ir visa kompanija sugužėjo į barą žiūrėti pirmosios serialo „Drąsos kaina“ serijos.

„Tai pirmas lietuviškas serialas taip tiesiai ir aštriai kalbantis apie šalies socialines problemas. Jis nesiekia tiksliai atkartoti realybės, bet nenuslėpsime, kad rodoma tai, apie ką pastaruoju metu buvo daug kalbėta visuomenėje: vaikų išnaudojimą, šeimos santykius, policijos darbą“, - „Drąsos kainą“ pristatė vienas serialo kūrėjų Alvydas Šlepikas.

Beje, daugiaserijinio filmo scenarijaus autoriai šį kartą panoro išlikti anonimiški. Slapyvardžiu titruose pasirašo ir režisierius. Anonimiškiems nepavyko išlikti tik aktoriams. Seriale vaidina: Rolandas Boravskis, Irūna Puzaraitė, Ineta Stasiulytė, Larisa Kalpokaitė, Dainius Svobodas, Aistis Mickevičius, Sergejus Ivanovas, Giedrė Gurevičienė, Povilas Laurinkus, Almantas Šinkūnas ir kiti.

Foto rasit čia.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.