Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

M.Petruškevičius sugrįžta į TV eterį

M.Petruškevičius sugrįžta į TV eterį
TV3 televizijos koridoriuose jau kurį laiką puse lūpų kuždama, kad iškart po Naujųjų metų į eterį sugrįš Lietuvos stiliaus guru tituluojamas Mantas Petruškevičius. Garsus vaikinas kelis pastaruosius mėnesius buvo atsiribojęs nuo žiniasklaidos. Paslaptį apie į eterį grįšiančią laidą jam pavyko išsaugoti iki šio ketvirtadienio. Kokią laidą išvys M. Petruškevičiaus gerbėjai, kol kas tiksliai neaišku. Stilisto bičiuliai tikino, kad Mantas jau seniai aktyviai buria naują profesionalių projekto kūrėjų komandą ir žiūrovus žada nustebinti kokybišku projektu.

„Be abejo, kalbos apie naują Manto laidą – ne be pagrindo, tačiau kol kas viskas tik dėliojama, rikiuojama, mąstoma“, – DELFI atskleidė televizijos atstovė spaudai Rima Olberkytė-Stankus.

Pats M. Petruškevičius, paklaustas apie sugrįžimą į eterį, išliko paslaptingas. Esą skelbti apie stiliaus laidą dar neatėjo laikas.

„Viskam yra savo laikas. Kai tik bus ką pasakoti, tuomet ir pakalbėsime“, – sakė jis.

DELFI žiniomis, naująjį Manto projektą prodiusuos Sauliaus Urbonavičius-Samo kompanija „TV manija“.

Zaliukas November 05 2010 1,388 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.